Krenulo uređenje prometnica u Medulinu: U Fucane i Kapovicu bit će uloženo preko 2,5 milijuna kuna

0
Ukoliko vremenske prilike dozvole, radovi će biti okončani do 15. lipnja 2013. godine
Ukoliko vremenske prilike dozvole, radovi će biti okončani do 15. lipnja 2013. godine

Započeli su radovi na uređenju prometnice za dio ulice Fucane u Medulinu, od kućnog broja 70 do 128. Izgradit će se prometnica s oborinskom odvodnjom i javnom rasvjetom kao i vodovodna infrastruktura te fekalna kanalizacija. Radove izvodi pulska tvrtka Cesta d.o.o.. Vrijednost radova je 1,9 milijuna kuna.

Uređenje prometnice Kapovica sa kompletnom infrastrukturom

Započeli su radovi na uređenju prometnice za dio ulice Kapovica u Medulinu, od kućnog broja 25 do 40. "Za dio ove prometnice proveden je postupak javne nabave i vrijednost radova je 722 tisuće kuna. Radove izvodi pulska tvrtka Cesta d.o.o. Pula. Radovi obuhvaćaju asfalt, oborinsku kanalizaciju, javnu rasvjetu, fekalnu kanalizaciju i vodovodnu mrežu", izjavio je zamjenik načelnika Općine Medulin Damir Demarin, koji nije krio zadovoljstvo što će konačno i periferni dijelovi Medulina dobiti odgovarajuću komunalnu infrastrukturu.

Ukoliko vremenske prilike dozvole, radovi će biti okončani do 15. lipnja 2013. godine, izjavio je Klaudio Privrat, osoba u kabinetu načelnika zadužena za pripremu i realizaciju projekata komunalne infrastrukture.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa