ljeto 2021.

Ove istarske vile ušle su u sam vrh najtraženijih na Jadranu

2
Vila Kalipso (foto: Slobodna/croatialuxuryrent.com)
Vila Kalipso (foto: Slobodna/croatialuxuryrent.com)

Jedna od najtraženijih vrsta smještaja tijekom ovogodišnje ljetne sezone na Jadranu bile su luksuzne vile, koje su zbog svoje atraktivnosti, razine opremljenosti i privatnosti koju nude bile iznimno tražene i popularne među posjetiteljima diljem Jadrana, piše Slobodna

Domaća turistička kompanija Croatia Luxury Rent izdvojila je deset najtraženijih vila prema prodajnim statistikama, koje su ostvarile najveći interes na stranim emitivnim tržištima, piše Slobodna iz koje prenosimo istarske favorite na listi.

VILLA LUCY – Moderna i luksuzna vila Lucy smještena je u slikovitom mjestu Banjole, u južnoj Istri. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, iz vile se pruža nesmetan i predivan pogled na to prekrasno ribarsko mjesto, prirodu i kristalno čisto Jadransko more. Bogati sadržaj moderne vile uključuje vinoteku, garderobu, finsku saunu i aromatiziranu parnu kupelj, te unutarnji bazen za protustrujno plivanje.

U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja sa smočnicom, blagovaonica, elegantno uređen dnevni boravak, dok natkrivena i nenatkrivena terasa upotpunjuju ponudu ovog dijela vile. Na prvom katu su dvije spavaće sobe s dvoležajnim krevetima, jedna spavaonica s dva jednoležajna kreveta, tri prostrane kupaonice, odvojeni toalet, spremište i terasa. Na drugom katu vile Lucy na raspolaganju su još tri spavaće sobe, natkrivena i nenatkrivena terasa te tri kupaonice.

VILLA KALIPSO – U malenom istarskom mjestu Nova Vas smjestila se suvremena vila Kalipso. Ističe se svojom jednostavnošću i izoliranom pozicijom, te vrhunskim pogledom koji zahvaljujući velikim staklenim stijenama daje dodatnu atraktivnost boravku u sklopu objekta.

Obilježja su ove vile moderne gradnje prozračnost i osvijetljenost interijera. Smještajni je kapacitet vile 12 osoba, te uz otvoreni koncept pruža predivan pogled na plavetnilo Jadranskog mora.

 

VILLA BARBARA – Vila Barbara nalazi se na prekrasnom posjedu površine 22.500 četvornih metara u blizini Bala u Istri. Iznimno prostrana vila nudi uz bazične prostorije i vanjsku kuhinju, sedam kupaonica, fitness, saunu, slanu sobu, wellness-talasoterapiju, haloterapiju, kromoterapiju, dva unutarnja roštilja i jedan vanjski, terene za tenis, golf, nogomet, odbojku, boćanje, badminton, streličarstvo, dječje igralište i kućicu na drvetu. Gostima vile nudi se mogućnost odsjedanja u odvojenom apartmanu s kuhinjom i kupaonicom.

VILLA PUNTULINA – U blizini Bala u Istri nalazi se i vila Puntulina, točnije u mjestu Krmed. Ovu luksuznu vilu obilježava kombinacija modernog i rustikalnog stila gradnje, jer je nastala na već postojećim temeljima, te je time zadržala svoj osebujan stil.

Iako moderan dizajn u unutrašnjosti ove vile oduševljava, iznenađenje je vanjsko dvorište koje ostavlja bez riječi. Kompletno je ograđeno kamenom ogradom, a njime dominira bazen, uz koji je idealno mjesto za boravak na suncu. Vila se pokazala primjerenom za organizaciju raznih događaja na kojima se okuplja do 40 osoba.

VILLA LOU-SOPHIE – Vila Lou-Sophie smještena je u mirnome mjestu Filipini, nedaleko od Poreča. Ova prekrasna istarska vila pozicionirana je za uživanje u čarima prirode i šume kojom je imanje okruženo. Suvremeno dizajnirana vila okružena je bujnim mediteranskim vrtom od 30.000 četvornih metara, te prostranim bazenom od čak 100 kvadrata. Ugodna rasvjeta tijekom noći stvara nevjerojatno romantičnu atmosferu, zbog čega je brojni posjetitelji odabiru kao lokaciju za vjenčanja. 

Cijela lista na stranicama Slobodne.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa