Nove prilike!

Uz MojPosao pronađite radno mjesto po Vašoj mjeri!

0
U rovinjskom BAT- TDR-u traže mehaničara pripreme duhana (foto: Jurica Galoić/PIXSELL)
U rovinjskom BAT- TDR-u traže mehaničara pripreme duhana (foto: Jurica Galoić/PIXSELL)

Sophia Technologies zapošljava iOS Developera (m/ž). Potrebno je imati 3 godine iskustva, a nude konkurentnu plaću ($35,000 - $60,000, 0,25 - 1,00% dionice), rad u potpunosti od kuće i fleksibilno radno vrijeme. Opis posla kao i druge uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu na koji se možeš javiti najkasnije do 8. rujna.

CloudSense zapošljava na poziciji Head of Product Support (m/ž). CloudSense je dobavljač najmoćnijeg stroja za konfiguriranje, cijenu, ponudu (CPQ) na svijetu koji omogućuje vodećim robnim markama lansiranje, prodaju i upravljanje cijelim životnim ciklusom B2B kupaca za sofisticirane proizvode, pretplate i usluge. Voditelj odjela za podršku proizvodima je osoba koja vodi i upravlja timom za podršku proizvodima. Potrebno je imati 5 godina iskustva, a javiti im se možeš do 13. rujna.

British American Tobacco & TDR (BAT) je u potrazi za Mehaničarom pripreme duhana (m/ž). Pridruži se globalnom top poslodavcu s 53.000 zaposlenih na više od 180 tržišta. Standardni radni tjedan uključuje pet radnih dana, a u slučaju povećane potrebe, moguće je produljiti radni tjedan, a svaki prekovremeni rad i rad vikendom se isplaćuje zasebno. Nude godišnji odmor u prosjeku trajanja od 25 radnih dana, razne bonuse, plaćeni topli obrok osiguran u njihovom restoranu, dodatno zdravstveno… Uvjete i druge pogodnosti provjeri na oglasu koji traje do 8. rujna.

 

Pisinium poduzeće za proizvodnju trajnih suhomesnatih proizvoda trenutno traži Referenta sustava upravljanja kvalitetom, sigurnošću i zaštitom okoliša (m/ž). Posao uključuje suradnju sa službom održavanja i voditeljicom sustava upravljanja kvalitetom, sigurnošću i zaštitom okoliša, izradu deklaracija, upravljanje SSOP-om i slično. Potrebno je minimalno radno iskustvo na relevantnom poziciji od 1 godine. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 7. rujna.

Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornom i pouzdanom osobom, s iskustvom u području ljudskih resursa. Pozivaju sve zainteresirane kandidate da se pridruže njihovom Aminess timu i postanu Specijalist za selekciju i zapošljavanje (m/ž). Posao uključuje analizu potreba za zapošljavanjem, izradu plana zapošljavanja i plana potreba u suradnji sa operacijama za predstojeću turističku sezonu, izradu natječaja za zapošljavanje i slično. Ako te ovaj oglas privukao, prijaviti se možeš do 3. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa