ŽENA S FOTOGRAFIJE

'Koja sramota za mene i djecu! Sve ću ih tužiti!"

0
 ilustracija (fhoto: Zoran Grizelj/Vecernji list)
ilustracija (fhoto: Zoran Grizelj/Vecernji list)

Fotografije gospođe koja na bankomatu u Puli podiže novac istarska policija objavila je jutros, uz obavijest da je traže zbog krađe novčanika, no gospođa Vesna Fabian za Dnevnik.hr je kazala da jest podizala novac - ali svoj.

Glasnogovornica istarske policija Suzana Sokač potvrdila je da je osoba s fotografija pronađena pa je zato medijima poslana obavijest da više nema potrebe za objavom fotografija. Dodala je tek i da se gospođa s fotografija sama javila te da je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi ima li veze s krađom i pokušajem računalne prijevare.

 

Vesnu Fabian Dnevnik.hr je zvao nakon posjeta policiji. Ljutito je poručila da će za duševne boli i sramoćenje tužiti one koji su fotografiju plasirali u javnost, kao i one koji su je objavili.

"Koja sramota! Bila sam na poslu i kolegica me zvala da je objavljena moja slika. Velika neugodnost i za mene i za djecu", kazala je za Dnevnik.hr gospođa Fabian, koja je odmah otišla na policiju i kazala im da nema veze s krađom novčanika.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa