Marčelo Mohorović novi predsjednik rovinjskog IDS-a

0
Marčelo Mohorović
Marčelo Mohorović

Na nedavno održanoj Izbornoj skupštini rovinjske podružnice IDS-a za novog predsjednika izabran je Marčelo Mohorović.

Za članove predsjedništva su izabrani Jadranka Andijević, Iva Živolić, Maura Čabran, Tea Batel, Valerio Drandić, Elida Knežević, Ivan Rabar, Želimir Laginja, Edi Mendica, David Modrušan, Emil Radovan i Branko Rajko, dok su gradonačelnik Marko Paliaga i predsjednik Gradskog vijeća Emil Nimčević automatizmom članovi predsjedništva.

Zahvalivši se na jednoglasnoj podršci, novi predsjednik rovinjskog IDS-a istaknuo je kako je uvjeren da će „svi članovi i simpatizeri rovinjskog IDS-a raditi sa još više žara, energije i željom da naš grad bude još kvalitetnije mjesto za život svih njegovih građana i za brojne posjetitelje.“

- Nastavit ćemo raditi na tome da svatko u našem gradu može realizirati vlastite potencijale i nalaziti perspektivu. Društvo jednakih šansi preduvjet je održivog i sveobuhvatnog razvoja, poručio je Mohorović.

U svom se govoru na skupštini, predsjednik rovinjskog IDS-a osvrnuo na stanje unutar podružnice naglasivši da rovinjski IDS ima čvrste i zdrave temelje te brojne aktivne članove koji su povezani zajedničkim ciljem, a to je doprinos zajednici. 

Mohorović je pozvao sve članove da se dodatno uključe, predlažu i aktivno sudjeluju u radu podružnice. - Svaka ideja, sugestija, pa i kritika gura nas naprijed. Posebno ću se zalagati da uključimo što više mladih i žena u rad stranke jer time postajemo učinkovitiji u rješavanju njihovih problema i potreba, zaključio je novoizabrani predsjednik IDS-a Rovinja Marčelo Mohorović.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa