Tražiš zaokret u karijeri? MojPosao ima rješenje!

0
Prima grupa traži prodajnog savjetnika (foto: Damir Špehar/PIXSELL)
Prima grupa traži prodajnog savjetnika (foto: Damir Špehar/PIXSELL)

Najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji s više od 2000 djelatnika svih profila i područja stručnosti sada traži zainteresirane za radno mjesto Prodajni savjetnik (m/ž) s radnim iskustvom na sličnim poslovima. S ciljem osnaživanja tima, Prima grupa  traži osobe koje vole namještaj, uređenje interijera i dizajn te su fleksibilni i spremni na učenje. Nude nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja kompetencija i osobnog učinka te edukacije. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 27. srpnja.

Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS je hrvatski modni brand jeans i casual odjeće. Njihova strast za modom, otkrivanjem novih stilova i raznolikom ponudom, magnet je za sve zaljubljenike u modu. AMDS JEANS grupacija ima više od 50 trgovina te se kontinuirano šire. Sada traže Prodavače (m/ž) s iskustvom rada na PC blagajni i sa POS aparatima. Nude mogućnost ostvarivanja dodatnih bonusa, sustav obuke, edukacije te mogućnost napredovanja i dugoročnog zaposlenja. Ovaj oglas je aktivan do 22. srpnja.

Harvey Norman jedno je od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice. Njihova poslovna filozofija temelji se na uspješnoj radnoj okolini koju stvaraju ljudi svojim znanjem, iskustvima i pozitivnim razmišljanjem. Sada nude priliku za rad u ugodnoj radnoj okolini i uspješnom okruženju. Traže odgovorne, motivirane, kompetentne i ambiciozne ljude za radno mjesto Monter (m/ž) u Puli. Poželjna je srednja stručna sprema (stolarstvo i slična usmjerenja) te 1-2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Na ovaj oglas se možeš prijaviti najkasnije do 27. srpnja.

 

Kao svjetski lider u inovativnim i održivim građevinskim materijalima, Holcim mijenja način na koji svijet gradi. Snažni tim od 70.000 zaposlenika, na 70 tržišta i četiri segmenta zalaže se za oblikovanje zelenijeg, pametnijeg i zdravijeg svijeta. Trenutno su u potrazi za Automatičarom (m/ž). Automatičar je dio tima elektro radione u tvornici cementa u Koromačnu. Brine o stvaranju preduvjeta za siguran i pouzdan rad postrojenja, a rad obavlja u 1 smjeni. Sve uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu koji traje do 2. kolovoza.

Telemach Hrvatska traži Prodavača u vlastitom prodajnom centru (m/ž). Tvoji su glavni zadaci informiranje i educiranje korisnika te prezentacija i prodaja proizvoda i usluga kompanije, rješavanje korisničkih upita i problema, naplata i vođenje blagajne kao i održavanje dostatnih zaliha robe. Ako imaš najmanje srednju stručnu spremu, iskustvo na istom ili sličnom poslu i voliš komunicirati s ljudima, proaktivna si osoba, predana poslu, organizirana, pedantna, fleksibilna i s izvrsnim komunikacijskim, prezentacijskim i prodajnim vještinama te voliš raditi u timu i govoriš engleski, ovo je posao za tebe. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 28. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa