Patricija Jedrejčić izabrana za direktoricu Pazin Sporta

0
Patricija Jedrejčić
Patricija Jedrejčić

Patricija Jedrejčić putem javnog natječaja izabrana je za direktoricu Pazin Sporta d.o.o., na mandatno razdoblje od 4 godine. Pazin sport d.o.o. je tvrtka koja brine o sportskim objektima i terenima u Gradu Pazinu, a Patricija je na ovoj poziciji proteklih 9 mjeseci provela kao zamjena, te je u kontinuiranom poslu. Kako je rekla, poslovanje nastavlja u vidu finalizacije projekta pomoćnog nogometnog igrališta, ali i novim projektima koji se pripremaju u suradnji s Gradom Pazinom.

Pazin sport d.o.o. i Zajednicu sportskih udruga, koje osim brige za Pazinski sport, veže i poslovni prostor u kojem djeluju, povezuje međusobna suradnja i briga o sportu pa i organizacija rada, koja će se nastaviti i dalje. Ono što želi dodatno razvijati je pojačati zastupljenost rekreativnih sportova u sportskoj dvorani. Radit će s ciljem omogućavanja korištenja sportskih objekata svim zainteresiranima skupinama a napominje kako sport, a pogotovo rekreacija, doprinosi boljoj slici opće populacije.

Kako je i sama cijeli život u rekreativnom sportu, pretežito - planinarenju kao predsjednica Planinarskog društva „Pazinka“ i dopredsjednica Istarskog planerskog saveza, poznaje probleme rekreacije te posjeduje i trenerske certifikate.

Poslovni vijek provela je u financijama i ekonomiji. Svoje iskustvo i znanje, primijenit će na razvijanje potrebne infrastrukture koja će svim građanima i korisnicima omogućiti profesionalno i rekreativno bavljenje sportom. Za kraj poručila je kako joj je želja da sportska dvorana bude što više popunjena terminima, kako bi naši Pazinjani i Pazinjanke živjeli zdravije, puni životnog optimizma i zadovoljstva jer sport je lijek.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa