stigao novi direktor iz hdz-a

Bašić Palković objavila zanimljiv komentar o Brijuni Rivijeri

0
Ivica Butorac, novi prvi čovjek Brijuni Rivijere (foto: istra-istria.hr/Srećko Niketić/PIXSELL)
Ivica Butorac, novi prvi čovjek Brijuni Rivijere (foto: istra-istria.hr/Srećko Niketić/PIXSELL)

"Brijuni Rivijera jaše dalje! Jedina promjena je novi direktor. Ovaj put HDZ-ov kadar i vijećnik u Skupštini. Bravo naši!", napisala je novinarka Glasa Istre koja je nedavno dobila otkaz Danijela Bašić Palković na svom Facebook profilu.

"Treba li ukinuti fantomski projekt i istoimenu tvrtku Brijuni Rivijera, bilo je jedno od ključnih pitanja tijekom sučeljavanja postavljeno tadašnjem HDZ-ovom kandidatu za pulskog gradonačelnika Mirku Jurkiću. Jurkić je nespretno izbjegao odgovore, a sada je jasno i zašto. I dok su mnoge političke opcije Brijuni Rivijeru već odavno otpisale, ono što je konstanta, svakako je nastavak besramnog kadroviranja. Tako se tvrtka Brijuni Rivijera po novom transformirala u Savjetnika za poslovno savjetovanje. Jedina promjena koja se događa s tvrtkom, je promjena vodstva.", napisala je Bašić palković i nastavila:

"Umjesto dosadašnje direktorice Sanje Bežan koja je tijekom cijelog vođenja tvrtke kontinuirano izbjegavala razgovore s novinarima, iako je primala izdašnu plaću od 14 tisuća kuna, na čelno mjesto ove mega firme, upitne i promašene vizije, stigao je, ne baš iz 'vedra neba' Ivica Butorac, HDZ-ov kadar i vijećnik u Županijskoj skupštini. On će sada voditi Brijuni Rivijeru i kao izabrani vijećnik zastupati interese građana u Skupštini. Prilično ambiciozno, ali to je najmanji problem, budući da ni sam još nije skroz siguran može li paralelno biti vijećnik i direktor tvrtke Brijuni rivijera u kojoj Istarska županija ima udio od 33 posto, a nije ni siguran može li te dvije funkcije istovremeno obnašati. Prvo skoči pa reci hop!"

"Odabir Butorca samo potvrđuje neraskidiv, i sve otvoreniji savez IDS-a i HDZ-a te međusobnih dogovora oko slaganja funkcija. Zasad ostaje nepoznato hoće li bivša direktorica možda ostati raditi kao savjetnica u BR kao što se savjetnici 'ko' na traci' redaju u Istarskoj županiji, ili je njena karijera u toj firmi zauvijek završila. Bravo naši! Nije naodmet podsjetiti da je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika na istom sučeljavanju ostavio otvorenim pitanje koaliranja HDZ-a i IDS-a u pulskom Gradskom vijeću. Umjesto kompletne revizije poslovanja i (ne)ostvarenih projekata, jedina promjena je novi direktor s izdašnom plaćom. Tko će kog, ako ne svoj svog! Stručnost je passe.", napisala je Bašić Palković na Facebooku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa