Vodnjanski sajam na novoj lokaciji

Nezadovoljni kupci i izlagači: 'Ovo je čisti promašaj!'   

0

Nakon dugog razdoblja 3. srpnja održan je tradicionalni Vodnjanski sajam, i to na novoj lokaciji - u Trgovačkoj ulici. No, čini se da ideja o novoj lokaciji nije 'sjela' ni izlagačima ni kupcima, koji su službenu Facebook stranicu Grada Vodnjana zasuli negativnim komentarima.   

„Gospodine Edi Pastrovicchio, nažalost niste u toku, današnji tradicionalni sajam na novoj lokaciji je fijasko ispao, u 6 sati 40-ak izlagača je stiglo sa svojim štandovima iz raznih županija, ali vi i Grad niste bili organizirani. Mi štanderi nismo mogli otvorit štandove jer je ulica uska“, napisao je jedan štander dodavši da su potpisali peticiju za povratak sajma na staru lokaciju.

Napisao je i da je u 6 sati ujutro kružni tok bio zakrčen kombijima, da nisu ni mogli ući u Trgovačku ulicu pa je i policija morala intervenirati.

„Koji kreten se ovog sjetio“, napisao je drugi komentator. „Ujutro gužva od izlagača, zatrpali su kružni tok, nije se moglo izaći, ljudi su kasnili na posao, stavili wc ljudima ispod prozora… Užas, a gore di je sajam uvijek bio, super je lokacija, sve na jednom mjestu, a ima i parking mjesta. Oni su napravili ovu pomutnju kao fol da Trgovačka oživi. Baš je oživjela. Bravo za Paštroča, vidi se da zna delo“, zaključio je sarkastično.

 

„Stara lokacija sajma postoji vise od 20 godina to je najpoznatiji tradicijski sajam, nažalost danas je viđeno kako se netko sjetio to uništiti s novom lokacijom. Živi promašaj, organizacija 'nula', nemogućnost izlagača da svoje kombije parkiraju pored štanda da bi mogli vadit robu iz rezerve, ulaz ujutro u Trgovačku ulicu je bio divlji zapad, veliki štandovi nisu imali mogućnost niti otvoriti svoj štand u tako uskoj ulici, sve u svemu strašno“, još je jedan od komentara.

„Uz dužno poštovanje izražavam nezadovoljstvo. Em što se cijelu noć rondalo tj.vršile pripreme da bi ujutro vidili što smo vidili. Da pojasnim, ponuda nikakva i lokacija promašaj. Jednostavno nije organizirano kako treba. Pozdravljam pokušaj oživljavanja centra grada ali to jednostavno nije to“, napisao je još jedan nezadovoljni Vodnjanac.

„Danas sam skočija gori do samnja po česan i tamo sam vidija svu žalost ove 'inovativne' ideje. Samanj je zjapija prazan, na ulazu redar sa zadatkom da nikog ne pušta unutra, a prodavači voća, povrća i pilića raštrkani po parkiralištu. Žalosno i jadno. Vodnjanski samanj inače ima najlipšu lokaciju u Istri pa se sve nešto bojim da iza ove kolosalne ideje ne stoji kapital s nekim svojim skrivenim motovima? Hmmm.... ne bi me čudilo! Svaka ideja koja će oživit vodnjanski centar i sami Vodnjan ima moju podršku ali ovo je čisti promašaj“, još je jedan od komentara koji se mogu pročitati na Facebook stranici Grada Vodnjana. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa