Povjerenstvo za sukob interesa:

Močenić može biti zaposlena u Gradu i dobivati naknadu kao pedijatrica

0
Ivona Močenić
Ivona Močenić

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučivalo je o zahtjevu zamjenice gradonačelnika Pule Ivone Močenić za davanjem mišljenja.

Povjerenstvo je mišljenja da dužnosnica Ivona Močenić, zamjenica gradonačelnika Grada Pule, može za vrijeme profesionalnog obnašanja dužnosti zamjenice gradonačelnika Grada Pule, u Općoj bolnici Pula obavljati i poslove dr. med. specijalista pedijatra, subspecijalista neuropedijatra, 8 sati tjedno, odnosno najviše 180 sati godišnje kao i poslove liječnice u Omladinskoj školi NK Istra 1961, 8 sati tjedno, te za obavljanje istih primati ugovorenu naknadu, s obzirom da opseg i dinamika obavljanja dodatnih poslova ne predstavlja obavljanje drugih poslova u smislu redovitog i stalnog zanimanja.

Na temelju članka 13. stavka 4. ZSSI-a dužnosnica je obvezna u izvješću o imovinskom stanju prijaviti Povjerenstvu dohotke stečene na temelju obavljanja poslova iz točke I. ove izreke, istekom godine u kojoj su prihodi ostvareni, piše u mišljenju Povjerenstva od 25. lipnja koje potpisuje zamjenik predsjednice Davorin Ivanjek. Imovinska kartica gradonačelnika Zoričića zasad nije dostupna na stranicama Povjerenstva, a one zamjenika Cergnula i Močenić jesu. (K.S.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa