Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

0
Ilustracija (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Mlinar je već duži niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj. Mlinarov profesionalan i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje uz kontinuirano investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete te u vrhunski uređenu mrežu prodajnih mjesta. Ako želiš biti dio toga tima i doprinijeti uspješnom razvoju Mlinara, trenutno su u potrazi za Prodavačem (m/ž). Potrebno je imati izražene komunikacijske i prodajne vještine, a prijaviti se možeš do 12. lipnja.

Roto dinamic vodeći je nacionalni distributer pića prema HoReCa kanalu prodaje s uspješnim poslovanjem te konstantnim rastom i razvojem posljednjih 25 godina. Njihov tim broji preko 600 zaposlenih u 15 prodajno-distributivnih centara i 22 maloprodajne trgovine u Hrvatskoj, a sada traže Skladišnog radnika - viličarista (m/ž). Potrebno je imati srednju stručnu spremu, a nude mogućnost napredovanja kroz savladavanje dodatnih znanja i vještina. Ako se želiš prijaviti na ovaj oglas, to možeš učiniti do 16. lipnja.

Globalna hrana nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za Radnikom u restoranu (m/ž) za rad u Poreču. Opis posla uključuje pripremu legendarnih McDonald's burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru te osiguranje jedinstvenog okruženja za goste kroz vrhunsku uslugu. Nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 11. lipnja.

 

Namještaj Mima jedan je od najuspješnijih maloprodajnih lanaca u trgovini i proizvodnji namještaja u Hrvatskoj s vlastitom proizvodnjom kuhinja i ugradbenih ormara. Razlikuju se od drugih maloprodajnih trgovina namještajem širokom paletom proizvoda i različitom ponudom. Posluju na 10 maloprodajnih lokacija u Hrvatskoj te posjeduju vlastiti proizvodni pogon za kuhinje po mjeri u tvornici namještaja u Kastvu (Rijeka). Trenutno oglašavaju slobodno radno mjesto za Referenta nabave (m/ž). Uvjete i pogodnosti pročitaj na oglasu koji je aktivan do 11. lipnja.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim turističkim destinacijama – u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji. Trenutno su u potrazi za sezonskim Recepcionarima (m/ž). Valamar jamči minimalna neto primanja u visini od 5.000 kuna, nudi najbolje uvjete za rad, odličan smještaj, tople obroke i razne pogodnosti za zaposlenike. Nakon uspješne sezone mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac i program Valamar +3. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš najkasnije do 10. lipnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa