labin

Čime se bave neke članice liste Nezavisni Zajedno?

0
Sonja Bračun
Sonja Bračun

Članice Liste broj 8 Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića za Gradsko vijeće Labina, svoje slobodne aktivnosti provode na razne načine pa saznajmo koje su to…

SONJA BRAČUN

Sonja je strastveni gljivar, a svoje slobodno vrijeme voli provoditi u potrazi za raznim vrstama koje raspoznaje. Gljive također kiseli i sprema na razne načine. Opušta je šetnja u prirodi sa unucima koji usput u dobrom društvu kroz igru nauče nešto o gljivama i ljekovitom bilju.

AUGUSTA KOKOT

Augusta je pravi junkie prirodnih ljepota. Voli istraživati planine susjednih nam zemalja. Planinarenje i šetnja najbolja je “medežija”. U tim avanturama najčešće je prati i njen pas. Iako je rođena blizu mora obožava snijeg. Dugo godina jahala je u konjičkom klubu te je vozila motor.

JASNA PUŠEC

„Ovo je ukratko moje sadašnje slobodno vrijeme. Brinući se za mamu, svakodnevno nešto novo naučim o demenciji. Volim cvijeće. Odrađujem svoje dnevne rute hodanja. Nastojim što više biti sa svojim najdražima. Pobjegnem od grube stvarnosti u knjige. Volim izložbe i dobar film. A kuhanje?! Kuhanje je, za sada na čekanju. Nadam se da ću jednoga dana, nekome moći prenijeti svo svoje znanje, skupljano godinama“, rekla je Jasna.

ENI BABIĆ

„Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi i dugim šetnjama. Volim ljeto i sve radosti koje donosi, a more nosim u duši. Uživam u glazbi i pjevam u Ženskom zboru Rašelinke. Vježbam u prirodi sa grupom rekreativki, što me veseli i opušta. Vrijeme provedeno sa dragim ljudima uz smijeh i dobro raspoloženje, trenuci su koji život čine ljepšim. Svaki moj dan ispunjen je dječjim smijehom i igrom s unucima, te me 'nona servis' čini sretnom i ponosnom“, rekla je Eni.

NENSI NADAREVIĆ

Slobodno vrijeme najviše voli provoditi u prirodi šetajući sa psom, prijateljima i obitelji. Osim dugih i sunčanih šetnji, voli trčati i trenirati u prirodi. Vikende najviše voli provoditi u nekim od istarskih gradića. Smatra kako je Istra jako lijepo mjesto za mini putovanja i obilazak, naših malih istarskih gradića. Voli posjećivati starogradske jezgre ali i mjesta koja obiluju zelenilom i prirodnom ljepotom.

Nezavisni Zajedno, Listu broj 8, nositelja Silvana Vlačića možete pratiti putem web stranice (www.nezavisnizajednolabin.hr) i službenog Facebook profila (www.facebook.com/nezavisnizajedno).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa