Pitali smo Pazinjane što očekuju od lokalnih izbora u njihovu gradu

0
Elvis Aničić, Tomislav Čubrić i Vinko Cerovac
Elvis Aničić, Tomislav Čubrić i Vinko Cerovac

Što Pazinjani očekuju od lokalnih izbora u njihovu gradu, odnosno kojim opcijama daju najveće ili najmanje šanse, pitali smo ih u kratkoj anketi.

Tomislav Čubrić, informatičar, bivši vijećnik:
"Očekujem da će izbore za gradonačelnika dobiti Renato Krulčić s barem 60 posto, možda i u prvom krugu, a što se tiče Vijeća, ne znam koje su liste pa ću samo za one koje znam: SDP 1 Možemo 2, HDZ 2, IDS 8 mjesta."

Vinko Cerovac, bivši predsjednik pazinske Udruge umirovljenika
"Očekujem pobjedu IDS-a, i u Vijeću i na izborima za gradonačelnika. Mislim da će Renato Krulčić biti gradonačelnik, Boris Demark i Suzana Jašić nemaju šanse. IDS je pokazao da zna realizirati zacrtane programe, uključujući Dom za starije, tako da je to to."

 

Elvis Aničić, poduzetnik, obrt Goldfren:
"
Mislim da je aktualni gradonačelnik osoba s najviše šansi za dobivanje ovih izbora, jer je osoba koja ima najveće iskustvo u vođenju grada, vidljivo je kako uključuje sve dobne skupine u budućnost grada izgradnjom i sportske dvorane za mlađe kao i izgradnja doma za one starije generacije. Rezultati su vidljivi i u skladu s mogućnostima grada. Naravno, uvijek se može više, ali s obzirom na ova neizvjesna vremena smatram da će biračko tijelo odabrati put koji se pokazao stabilan." (K.S.R./foto: privatni album)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa