Općina Kanfanar dijeli uskršnje bonove za umirovljenike

0
Kanfanar
Kanfanar

Općina Kanfanar povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa tradicionalno će darivati svoje umirovljenike, nezaposlene s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, članove staračkih domaćinstava (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnike socijalnih prava Općine Kanfanar novčanim bonovima u vrijednostima od 200 kuna (za osobe s mirovinom većom od 1.800 kuna) i 250,00 kuna (za osobe s mirovinom manjom od 1.800 kuna).

Uvažavajući propisane epidemiološke mjere, podjela bonova vršit će se u Domu mladih (izuzev petka) u vremenu od 9,00 do 13,00 sati prema sljedećem rasporedu:

29.3. (ponedjeljak) – Burići, Marići, Maružini
30.3. (utorak) – Kanfanar
31.3. (srijeda) – Kontrada
1.4. (četvrtak) –Prikodraga i Okreti
2.4. (petak) – za sve koji nisu bili u mogućnosti preuzeti poklone u predviđenom rasporedu – u Jedinstvenom Upravnom odjelu Općine Kanfanar.

Po dolasku po bonove korisnici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera. Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni potvrdu od HZZ, a ostali osobne iskaznice. Podjela novčanih bonova i poklon paketa organizira se u okviru socijalnog programa Općine Kanfanar. Općina Kanfanar čestita uskršnje blagdane svim svojim žiteljima, uz želju da nas radost, nada i mir, kao poruke ovoga blagdana, prate svakoga dana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa