Ivica Pokrajac kandidat IDS-a za načelnika Općine Kanfanar

0
Ivica Pokrajac
Ivica Pokrajac

Ivica Pokrajac kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Kanfanar, jednoglasno je odlučeno na posljednjoj sjednici predsjedništva kanfanarskog IDS-a. Predsjednica Općinske podružnice IDS-a Kanfanar Suzana Aflić iskazala je veliko zadovoljstvo jednoglasno potvrđenom kandidaturom.

Naime, vodstvo kanfanarskog IDS-a istaknulo je veliki angažman svoga kandidata u Općinskom vijeću u proteklom mandatu te motiviranost za promjene i predanost u radu za dobrobit zajednice. Zahvalivši se svima na ukazanom povjerenju, Pokrajac je istaknuo kako je „došlo vrijeme za promjene te da je općini  potreban iskorak primjeren vremenu u kojem živimo.“

Govoreći o okosnicama svog programa za Kanfanar, kandidat za načelnika je kazao kako će mu prioritet biti ulaganje u primarnu zdravstvenu zaštitu, radi što kvalitetnijeg životnog standarda žitelja općine. Također, kao jedan od bitnih ciljeva, Pokrajac ističe finalizaciju projekta izgradnje kuhinje i blagovaonice Osnovne škole u Kanfanaru.

Nadalje, formiranjem građevinske zone za mlade obitelji, kandidat za načelnika Općine Kanfanar želi  potaknuti demografsku obnovu te ističe kako je rast općine moguć isključivo uz proaktivnu demografsku politiku.

- Potencijala ima, plan razvoja je spreman, a ja želim od prvog dana, svoje sposobnosti i znanje staviti na raspolaganje lokalnoj zajednici te zajedno s našim sugrađanima stvoriti uvjete za bolju budućnost nas i naše djece, zaključio je kandidat za načelnika Općine Kanfanar Ivica Pokrajac.

U kreiranju programa sudjelovali su svi članovi IDS-ove liste za Općinsko vijeće koji dolaze iz svih dijelova općine čime naglašavaju želju za ravnomjerni razvoj i poboljšanje kvalitete života svih skupina stanovnika Općine Kanfanar. Podsjetimo, Ivica Pokrajac, rođen je 1988. godine u Puli. Kontinuirano ulaže u svoju edukaciju i cjeloživotno učenje te ističe usavršavanje u Engleskoj, Švicarskoj te Poljskoj. Živi u Kanfanaru, član je DVD-a Kanfanar čiji je ujedno i predsjednik Nadzornog odbora te član L. D. Golub Kanfanar.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa