Redizajnirane internetske stranice Turističke zajednice Vodnjana

0
Vodnjan
Vodnjan

Turistička zajednica grada Vodnjana ima redizajniranu web stranicu. Redizajn web stranice pokrenut je u 2020. godini zbog potrebe da se stara web stranica osvježi novim dizajnom i sadržajem koji je u skladu sa novim logotipom TZ Vodnjana i koji je na stranicama ukomponiran na zabavan i efektan način. Stranica je funkcionalnija, privlačnija, pristupačnija i jednostavnija za uporabu te je ˝mobile˝ i ˝user friendly˝.

Sadržaji su trenutačno dostupni na četiri jezika – hrvatski, talijanski, engleski i njemački. Posebnu pažnju dali smo specifičnostima našeg područja – maslinama i maslinovom ulju, kažunima i suhozidima, sakralnoj baštini (sveta Tijela, muzej sakralne umjetnosti, crkve, arheološka nalazišta) i muralima. Na web stranici mogu se pronaći podaci o znamenitostima, gastronomskoj ponudi, događanjima, smještajnim kapacitetima, plažama i outdoor aktivnostima (biciklističke staze, pješačke staze).

Sa web stranice moguće je preuzeti informativne brošure i pregledati društvene stranice TZ Vodnjana. Posebno mjesto na početnoj stranici zauzima „Panorama 360°“. Panorama 360° interaktivna je webVR šetnja koja predstavlja jedinstveno iskustvo doživljaja prostora i atmosfere u realnom prikazu te omogućava korisnicima osjećaj kao da se nalaze na stvarnoj lokaciji. Sastoji se od panoramskih fotografija koje je moguće pregledavati u svim smjerovima (pogled od 360°) međusobno povezanih u jedinstvenu cjelinu koja posjetitelju omogućuje kretanje kroz virtualni prostor. Panoramu 360 posjetitelji koji dođu u ured TZ Vodnjana mogu iskušati uporabom VR naočala.

Trenutno se nadopunjuju i posebni „kutci za iznajmljivače i vikendaše“ kako bi u svakom trenutku na jednome mjestu imali potrebne informacije vezane za njihovo poslovanje, preporuke i savjete.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa