Doselio u Istru po nove izazove: 'Sad sam u stanu u Puli'

0
Josip Šutalo (foto: Facebook)
Josip Šutalo (foto: Facebook)

Josip Šutalo prije nekoliko tjedana odlučio se na odlazak u Istru. Dinamov stoper u novoj momčadi će tražiti priliku za afirmaciju u prvoligaškom nogometu. Ako je suditi prema prvih nekoliko utakmica, u Dinamu su napravili pravi potez. Jer, Šutalo je u početnim utakmicama bio jedan od najboljih igrača svoje nove momčadi, piše Večernji.

U Puli kažu da je Šutalo bitno poboljšao kvalitetu igre njihove momčadi u defenzivnom dijelu. A učinak u obrani na kraju bi mogao odlučiti o Istrinu prvoligaškom statusu. Je li se bilo teško odvojiti od Dinama i Zagreba?

 

– Nije mi se bilo teško odlučiti na taj potez jer sam u godinama kada je najvažnije igrati i stjecati iskustvo, odnosno rutinu. To mi je najvažnije u ovom trenutku. Nije mi bilo teško otići ni iz Zagreba jer već nekoliko godina živim sam. Prije u Dinamovoj kući, a sada sam u stanu u Puli. Navikao sam se već i na kućanske poslove – počeo je Šutalo.

Što očekuje u Istri, sigurno je ispred njih teška borba za ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa? – Prvi dojmovi su odlični. Dečki su me vrhunski prihvatili. Naporno smo radili u pripremnom razdoblju, a u svlačionici je odlično ozračje. Dečki su uvjereni da možemo izboriti ostanak u ligi. Nemamo što izgubiti i u svaku utakmicu ulazimo maksimalno motivirani, svjesni da nam je svaki bod od iznimne važnosti. Moj osnovni cilj je izboriti se za minutažu u prvoj postavi, javlja Večernji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa