Pogledajte novu ponudu poslova. Raznoliki su!

0
Ilustracija (foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. DEKRA zapošljavanje traži Store managera (m/ž) za Eurospin. Eurospin je talijanski lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju. Sada traže motiviranu, predanu i pouzdanu osobu koja bi se pridružila njihovom timu u Poreču. Na ovoj funkciji bit ćeš odgovoran za svaki aspekt svakodnevnog nadzora maloprodajnih objekata, uključujući prodaju, osoblje, upravljanje zalihama i resursima, kao i kvalitetu korisničke usluge kako bi se postigli komercijalni rezultati. Poželjno je radno iskustvo na sličnim pozicijama, a prijaviti se možeš do 24. siječnja.

Plodine su u potrazi za Prodavačem na odjelu mesa - mesarom (m/ž). Ako si spreman na izazove i novo radno iskustvo, pridruži im se i postani dio njihovog uspješnog tima. Potrebno je imati višegodišnje radno iskustvo te izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, a nude stimulativno radno okruženje, zanimljive radne zadatke, stimulativnu plaću te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Ukoliko ti je ovaj oglas zanimljiv i sebe prepoznaješ u opisanim karakteristikama, pošalji im svoju prijavu najkasnije do 21. siječnja.

Telemach Hrvatska (TELE2) traži Prodavača u vlastitom prodajnom centru (m/ž). Tvoji su glavni zadaci informiranje i educiranje korisnika te prezentacija i prodaja Tele2 proizvoda i usluga, rješavanje korisničkih upita i problema, naplata i vođenje blagajne kao i održavanje dostatnih zaliha robe. Ako imaš najmanje srednju stručnu spremu, iskustvo na istom ili sličnom poslu i voliš komunicirati s ljudima, proaktivna si osoba te voliš raditi u timu i govoriš engleski, ovo je posao za tebe. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 22. siječnja.

 

Voliš raditi u financijama i neprestano učiti nešto novo? Želiš dinamično međunarodno okruženje u kojem ćeš koordinirati komunikaciju između unutarnjih i vanjskih sudionika i razvijati svoje vještine? Onda je pozicija Viši računovođa (m/ž) u ROCKWOOL Adriatic za tebe. Potrebno je imati minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, VSS te znati engleski jezik, a poznavanje talijanskog je prednost. Nude rad u rastućoj međunarodnoj kompaniji koja je posvećena iskrenosti, odgovornosti, efikasnosti, strasti i poduzetnosti, kompetitivna primanja, uskrsnicu, regres, božićnicu, darove za djecu, naknadu putnih troškova i druge bonuse tijekom godine. Ako te ovaj oglas privukao, on ostaje aktivan do 21. siječnja.

OPTIMA YACHT CHARTER traži Zapovjednika jahte (m/ž) s iskustvom od minimalno 5 godina na jahti, za charter u Hrvatskoj, sa ukupno 6 članova posade. Očekuje se izuzetan angažman te samostalno upravljanje svim aspektima održavanja i servisiranja (in-house) plovila (Ferretti 33m), upravljanje posadom i organizacijom poslova, pripremom i vođenjem chartera (organizacija, komunikacija i obračun). Obavezno je posjedovanje breveta 500 BRT te znanje engleskog jezika. Mjesto obavljanja posla u sezoni su Hrvatska i susjedne zemlje. Ako se prepoznaješ u ovom opisu, javiti im možeš do 1. veljače.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa