Troje vozača u Istri naletjelo na srne a jedan na psa

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Tijekom 11. siječnja troje vozača u Istri naletjelo je svojim vozilima na srne, dok je jedan vozač udario vozilom u psa. Oko 6.55 sati, na državnoj cesti D44 iz smjera Lupoglava prema Buzetu, 43-godišnja vozačica upravljala je automobilom Seat, pulske registarske oznake te je u blagom zavoju udarila u srnu koja je pretrčavala kolnik. Stradalu životinju preuzeo je lovočuvar.

Drugi događaj naleta na srnu dogodio se oko 20.50 sati na županijskoj cesti 5008, kada je 45-godišnja slovenska državljanka upravljala automobilom Citroen, slovenske registarske oznake iz smjera Buja prema naselju Triban. Na ravnom dijelu ceste vozačici je na cestu istrčala srna, koja se nakon sudara udaljila s mjesta događaja. S mjesta događaja udaljila se i srna koja je oko 21.40 sati kod Barbana istrčala na cestu 43-godišnjaku. Muškarac je upravljao automobilom Peugeot, pulske registarske oznake iz smjera Žminja prema Barbanu te mu je iznenada na kolnik istrčala srna i sudarila se s vozilom.

Na području Pule, na kružnom toku Premanturske ceste s Ulicom Marsovo polje, 47-godišnjem vozaču je oko 11 sati na cestu istrčao pas nepoznatog vlasnika koji se, nakon što je u njega udario automobil, udaljio s mjesta događaja. U svim slučajevima vozačima je nastala materijalna šteta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa