Tko rano rani, novi posao grabi! Pogledajte oglase!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Od svog osnutka, uzimajući u obzir sve zahtjeve tržišta i vlastitu odgovornost prema kupcima, društvu i okolišu, Lidl se beskompromisno drži osnovnog načela: ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete u svim segmentima svog asortimana. Kako bi to nastavili činiti, traže pojačanje na poziciji Regionalni voditelj prodaje (m/ž), a novim kolegama nude iznadprosječna primanja u maloprodaji, edukacije, stipendije i osobni razvoj, mogućnost napredovanja i strukturirano uvođenje u posao. Javi im se do 24. siječnja.

ROCKWOOL Adriatic dio je ROCKWOOL Grupe, vodećeg svjetskog proizvođača proizvoda i sustava na bazi kamene vune. Oslobađaju prirodnu moć kamena kako bi obogatili suvremeni život. Svaki njihov zaposlenik igra važnu ulogu u uspjehu tvrtke, a sada su u potrazi za Višim računovođom (m/ž). Potrebno je imati minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a poznavanje talijanskog jezika je dobrodošla prednost. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš do 21. siječnja.

 

Superius, poduzeće koje razvija inovativna softverska rješenja za male poduzetnike, traži mid-level ili senior programera (m/ž) u jednoj od navedenih tehnologija – React, Node.js ili Laravel. Idealan kandidat voli svoj posao, posjeduje barem dvije godine radnog iskustva u razvoju softvera, ne paničari u trenucima kada se suoči s nepoznanicama te rado prati tehnologiju i novosti na tržištu. Prepoznaješ se u tom opisu? Ako je tako, svoj životopis im pošalji do 15. siječnja.

Sektor digitalnog marketinga Valamara traži Stratega marketinške komunikacije (m/ž) čiji će zadatak biti definiranje strategije, komunikacijskog plana i kreativnog rješenja komunikacije na glavnim točkama dodira sa gostima (Internet promocija, vlastite web stranice, kontakt centar, hoteli) vodeći računa o tržišnim segmentima. Zauzvrat nude mogućnost profesionalnog razvoja te sudjelovanje u edukacijama i programima nagrađivanja te rad u dinamičnom okruženju. Oglas ostaje aktivan do 12. siječnja.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni.  Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima, javi se na oglas za radno mjesto Mesar (m/ž). Njihova ponuda uključuje petodnevni radni tjedan, naknadu za troškove prijevoza, mogućnost razvoja te motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu. Javi im se do 13. siječnja i zakorači s njima u uspješnu budućnost.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa