istražimo

Najtipičniji dječji božićni pokloni koje nalazimo pod božićnim drvcem

0
Izvor: https://pixabay.com/photos/girl-gift-presents-christmas-xmas-2931287/
Izvor: https://pixabay.com/photos/girl-gift-presents-christmas-xmas-2931287/

Božić kuca na vrata, te skupa s njim dolazi period stresa i priprema što odabrati za poklon svojim najmilijima. Božić je vrijeme darivanja, obitelji i dobre energije, pa opet se pitamo zašto biranje poklona mora biti tako stresno. Odgovor je izrazito lagan - izbor nikad nije bio veći! Neki ljudi se odlučuju za personalizirane poklone ručne izrade, dok se ipak većina nas odlučuje na kupovinu poklona. 

Ovo su neke od odličnih ideja za odabir božićnih poklona koji će zadiviti vaše najmilije. 

1- Sportski autići za dječake

Ako imate sina, te niste sigurni kako ga razveseliti za Božić vjerujte da s kupovinom sportskih autića ne možete pogriješiti. Konzum katalog nudi najnoviju atraktivnu ponudu koja ima raznolik izbor sportskih autića različitih veličina, boja i cijena. S druge strane, ako vašem djetetu želite priuštiti sate i sate nezaboravne zabave, savjetujemo da provjerite ovogodišnju ponudu autića na daljinsko upravljanje. Lidl kao i svake godine nudi izdašnu ponudu autića na daljinsko upravljanje, sportskih autića, pa čak i LEGO kocki koje su u motivima sportskih autića. Ove godine svakako nećete biti zakinuti što se tiče izbora, ali svakako požurite, jer je poznato da se ti proizvodi, pošto su najtipičniji božićni pokloni brzo rasprodaju. Plodine na primjer u ponudi imaju auto na akumulator koje djeca mogu lagano upravljati.

2- Božićna odjeća

Zimske vestice, puloveri ili pak pidžame s božićnom tematikom su odlični pokloni koji će potpuniti ugođaj u vašem kućanstvu. U trenutnoj ponudi Pepco trgovačkog lanca možete pronaći zanimljivu ponudu tematske odjeće uključujući pidžame s božićnim sobovima, tople majice s božićnim motivima, te rajfove za kosu s rogovima. Za one najmlađe u ponudi se nalaze tople čarape i zimske kape s prikladnim motivima i bojama.

3- Magnetske edukativne slagalice

Jedan od najefektivnijih edukacijskih pristupa u ranoj dobi kod razvoja djece je svakako edukacija kroz igru. Djeca su izrazito zaigrana i puna energije, te ako se iskombinira edukacija s igrom, rezultati neće izostati. Ove godine izbor edukativnih slagalica je ogroman! Ako želite dijete naučiti nešto više o geografiji, trenutno su atraktivne magnetske karte slagalice koje na zabavan način ističu posebne značajke svake države / regije. 

Slagalice u raznim bojama i raznim likovima su izrazito atraktivan poklon za najmlađe koje će ih zadržati zaokupljene danima. Ne samo da su slagalice zanimljive, nego i promoviraju kognitivne i kreativne procese kod djece 

4- Set alata

Djeci su veoma zanimljivi pokloni koji su povezani s određenim zanimanjem poput doktora, policajca, majstora i sl. Kupovinom seta alata nikako ne možete pogriješiti, te ćete tako promovirati zainteresiranost i kreativnost vašeg djeteta prema određenom zanimanju. Trenutno se u ponudi nude pametni kovčezi koji nude set alata za određeno zanimanje poput vatrogasca, policajca ili liječnika. Za djevojčice, jedan od najpopularnijih poklona su mini blagajne i kuhinje gdje svoju kreativnost mogu pokazati kroz ‘pripremu’ omiljenih obroka. 

5- Walkie Talkie

Imate zaigrane ukućane koje je dosta teško kontrolirati zbog izrazito velikih razina energije? Darujte im Walkie Talkie, te ne zaboravite kupiti dodatni set baterija pošto je to jedan od najatraktivnijih božićnih poklona za najmlađe.

Ako nemate vremena za izradu personaliziranih poklona, trenutna ponuda božićnih poklona je enormna, što u neku ruku i stvara problem kod odabira. Pomno isplanirajte kupnju ovisno o starosti i preferencijama vaših najmilijih. Pokloni na neki način govore o tome koliko zapravo znamo svoje najmilije. Sretan i blagoslovljen Božić. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa