Djed Mraz posjetio porečke vrtiće

0
U Dječjem vrtiću Paperino Centar
U Dječjem vrtiću Paperino Centar

Ove godine, u nešto drugačijem izdanju, poštujući sve propisane epidemiološke mjere i uvjete, Djed Mraz je djecu svih porečkih dječjih vrtića i njihovih područnih odjela - Radost, Paperino, Crvenkapica i 10 dalmatinac iznenadio došavši u dvorišta njihovih ustanova. Bilo je tu smjeha, veselja, pjevanja i plesanja u prigodnim programima koje su mališani sa svojim odgajateljicama pripremili, te puno fotografiranja.

Tako su porečki vrtićarci primili svoje poklon paketiće, a slijedi još podjela učenicima nižih razreda osnovnih škola koji će poklone dobiti u petak, a sa poznatim se djedicom vidjeti putem video linka.

 

Poklon pakete ovih dana dobivaju i mališani koji ne pohađaju vrtiće, a dijele ih patuljčice u paviljonu u parku Matije Gupca gdje je inače centar Adventa Poreč. Podsjetimo, podjela paketića inače se održava se u sklopu Porečke bajke, koja je sastavni dio bogatog programa Adventa Poreč, ali koji se ove godine zbog epidemiološke situacije odvija u drugačijem izdanju. Poklon pakete ove će godine dobiti 1.400 porečkih mališana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa