Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

0
Ilustracija ( foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Ilustracija ( foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim turističkim destinacijama – u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji. Sektor direktnog marketinga poziva sve zainteresirane kandidate da se pridruže timu Odjela digitalnih marketinških komunikacija na radnom mjestu: Voditelj digitalnih akvizicija (m/ž). Potrebno je imati minimalno 4 godine iskustva na području digitalnog marketinga, a od toga minimalno 1 godinu iskustva u operativnom provođenju Google Ads i Facebook kampanja. Nude mogućnost profesionalnog razvoja te sudjelovanje u edukacijama i programima nagrađivanja kao i rad u dinamičnom i poticajnom okruženju. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 15. prosinca.

Poduzeće PENTA uspješno posluje već više od 30 godina te se profiliralo u jednog od vodećih sistem integratora u zemlji. Zapošljavaju i traže iskusnog i motiviranog Senior SW developer (m/ž) da se pridruži njihovom razvojnom timu. Među svojim odgovornostima, kao Senior SW developer, razvijat ćeš aplikacije visokih performansi za programska rješenja, usko surađivati s voditeljima projekata i poslovnim dionicima u svrhu poboljšanja i unaprjeđenja izrađenih programskih rješenja. Potrebno je imati minimalno 3 godine u istim ili sličnim poslovima, a nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost brzog napredovanja te pozitivnu radnu atmosferu. Ovaj oglas ostaje aktivan do 15. prosinca.

SOKOL traži Zaštitare - čuvare (m/ž). Potrebno je imati završenu osnovnu ili srednju školu. Zaštitarska licenca je poželjna, ali nije uvjet (ukoliko kandidat ne posjeduje dopuštenje za obavljanje poslova zaštitara, troškove edukacije snosi poslodavac), a osoba ne smije biti kažnjavana niti se protiv iste smije voditi kazneni ili prekršajni postupak s elementima nasilja. Raspored na radno mjesto dodjeljuje se što bliže mjestu stanovanja. Nude stalni radni odnos, a javiti im se možeš najkasnije do 20. prosinca.

Decathlon kao lideri na tržištu sportske opreme imaju misiju kroz nevjerojatno iskustvo trgovine učiniti sport dostupan svakom pojedincu, a djeluju u skladu s četiri vrijednosti: vitalnost, odgovornost, velikodušnost i autentičnost. Ako ti je sport svakodnevica, imaš želju za radom u stabilnoj i sigurnoj kompaniji kojoj su njezini zaposlenici na prvom mjestu te ako si željan učenja i motivacije prijavi se za poziciju Sportski trgovac (m/ž). Nude edukacije i teambuildinge, razvoj i napredovanje te bonuse. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati do 15. prosinca.

HEADSCOUT traži Plant Managera (m/f).  On je predstavnik tvrtke i povjereno mu je usmjeravanje i upravljanje poslovima tvrtke. Odgovoran je za tvrtku i s tim u vezi mora nadgledati njeno poslovanje. Ovo je vodeći proizvodni pogon u regiji s najvećom važnošću. Potrebno je imati barem dvije godine iskustva na sličnim poslovima, izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, dobre vještine upravljanja vremenom i sposobnost određivanja prioriteta. Nude mogućnost napredovanja u karijeri na temelju rezultata te konkurentnu naknadu. Na ovaj oglas za rad u Kanfanaru se možeš prijaviti do 26. prosinca.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa