Kanfanar: božićni pokloni umirovljenicima i ostalima

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Povodom božićno-novogodišnjih blagdana, Općina Kanfanar će i ove godine osigurati novčane bonove i poklon pakete za svoje umirovljenike, nezaposlene s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, članove staračkih domaćinstava (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnike socijalnih prava Općine Kanfanar.

Podjela novčanih bonova i poklon paketa organizira se u okviru socijalnog programa Općine Kanfanar za što je predviđen iznos od 145 tisuća kuna. Bonovi u iznosu od 300 kuna dodijeliti će se umirovljenicima koji primaju mirovinu veću od 1.800 kuna neto, članovima seljačkih domaćinstava i nezaposlenima s evidencije HZZ-a, odnosno u iznosu od 350 kuna za umirovljenike s mirovinom manjom od 1.800 kuna neto te korisnike socijalnih prava. Svime će se uz bon dodijeliti i poklon paket prehrambenih proizvoda.

Podjela bonova i poklon paketa prehrambenih proizvoda ove će se godine radi osiguranja epidemioloških uvjeta odvijati u Domu mladih u Kanfanar u vremenu od 8 do 14 sati prema sljedećem rasporedu za korisnike po područjima:

14.12. (ponedjeljak) – Burići, Marići, Maružini
15.12. (utorak) – Kanfanar
16.12. (srijeda) – Kontrada
17.12. (četvrtak) –Prikodraga i Okreti
18.12. (petak) – za sve koji nisu bili u mogućnosti preuzeti poklone u predviđenom rasporedu.

Po dolasku po bonove i poklon pakete korisnici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera. Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni potvrdu od HZZ, a ostali osobne iskaznice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa