raspisan natječaj

Grad sufinancira nabavu grijalica za terase ugostiteljskih objekata

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Nakon tri seta mjera pomoći labinskom gospodarstvu donesenih zbog krize uzrokovane epidemijom koronavirusa, Grad Labin donosi dodatnu mjeru pomoći jednoj od najpogođenijih gospodarskih grana - ugostiteljstvu.

Gradonačelnik Labina je 13. studenog raspisao Javni poziv za dodjelu jednokratnih potpora ugostiteljima Grada Labina za sufinanciranje nabave grijalica za terase i otvorene prostore u 2020. godini.

Pravo na  jednokratnu potporu imaju ugostiteljski objekti registrirani sukladno Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti, a koji djeluju (imaju otvoren ugostiteljski objekt) na području Grada Labina i  posluju tijekom čitave godine.

Iznos jednokratne potpore po korisniku iznosi 70% opravdanih troškova odnosno najviše 4.000,00 kuna (ovisno o priloženim preslicima  podmirenih računa iz 2020. godine i izvodima sa žiro računa odnosno potvrdama da su nalozi za plaćanje izvršeni).

Jednokratna potpora može se dodijeliti za slijedeće namjene:
- sufinanciranje troškova nabave grijalica za terase i otvorene prostore (usluge montaže i postavljanja predmeta nabave ne priznaju se kao trošak).
- Sufinanciranje kupnje dodatnog 1 (jednog) kWh električne energije od ovlaštenog distributera.

Za poduzetnike koji  nisu u sustavu obračuna PDV-a priznati će im se iznos računa sa PDV-om, a za ostale u sustavu PDV-a iznos PDV-a se ne priznaje.
 
Javni poziv otvoren je do 1. prosinca 2020., a cjelokupni tekst poziva te pripadajuće obrasce prijave preuzmite u prilogu.

Ostale informacije mogu se zatražiti telefonom na broj 052/ 866 817 i/ili e-poštom na patricija.terkovic@labin.hr 

Dokumente možete preuzeti OVDJE

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa