'Odlazim s Facebooka na nešto što nije pod cenzurom'

0
Tony Cetinski
Tony Cetinski

Rovinjski pjevač Tony Cetinski (50), poznat po antivakserskim stavovima, odlazi s Facebooka. Društvene mreže posljednjih mjeseci uhvatile su se u koštac s fake news sadržajem. Tony je postao nezadovoljan društvenim mrežama. Pomalo ironično, o svom odlasku s Facebooka svoje je pristalice obavijestio upravo putem Facebooka.

- Lagano se mičemo s Facebooka na nekompromitiranu novu platformu! Vidimo se na MeWe ili Gab. Odviknimo se od Facebooka i Instagrama i pređimo na nešto što objedinjuje sve, a nije pod ultra cenzurom - poručio je pjevač. Objava Cetinskog podsjetila je na onu Donalda Trumpa, koji problem s cenzurom zbog svojih objava vidi na Twitteru. Tony je u jeku svoje 'kampanje' posljednjih mjeseci lobirao upravo za Trumpa, pa ne čudi prepoznatljiva retorika. 

- Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajen poziv, objasnit ćemo i zašto. Pozivam vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Molimo za njega. Daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih i kršćanske vrijednosti - zaključio je nedavno Cetinski.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa