Franka Batelić zasukala rukave na benzinskoj pumpi

0
Foto: Instagram/tportal
Foto: Instagram/tportal

Osim glasom i stasom, Franka Batelić može se pohvaliti i svojim spretnim rukama. Kroz novu objavu na svom službenom Instagram profilu pokazala je da barata nekim zanatima u koje se brojne žene uopće ne žele petljati, piše tportal.

Međutim, odsutnost supruga Vedrana Ćorluke koji boravi u Rusiji gdje igra nogomet za moskovski Lokomotiv, dok su njegova Franka i sin Viktor u Hrvatskoj, mladu je pjevačicu natjerala da se u nekim situacijama snalazi sama kako zna i umije. Tako je zgodna Istrijanka sada pokazala da će se prilikom kvara na automobile, bez razmišljanja uloviti posla. Dok se dogodio kvar prilikom stajanja na benzinskoj postaji, Franka je zasukala rukave, izašla iz automobila te podigla haubu. ‘Popravljamo aute po svim pumpama’, poručila je simpatična Franka.

Zgodnoj Franki u tom trenutku nije smetala ni kiša koja je gotovo cijelu nedjelju obilno padala u cijeloj zemlji. Dok je ona u vrlo ležernom izdanju, trenirci i plavoj šuškavoj jesenskoj jakni s muškim kolegom brinula o kvaru, njezino žensko društvo sve je snimalo iz udobnosti i topline unutrašnjosti automobila. U jednom trenutku i same prijateljice začudile su se kako je njihova Franka spretna, piše tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa