Grubnić pokazao raskoš istarske vile u kojoj ljetuje

0
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Stilist Marko Grubnić (37) nikada nije skrivao da voli skupe i luksuzne stvari. Osim što si voli priuštiti dizajnerske komade obuće i odjeće, počastiti se ukusnim delicijama, namirisati unikatnim parfemima, njegova strast su i putovanja te odsjedanja u nekretninama koje si većina stanovništva ne može priuštiti, piše 24sata

Marko se trenutno nalazi u impozantnoj vili koja se rasprostire na parceli od 928m2 u turističkom mjestu blizu Poreča. S njim je i prijatelj Momčilo Gurović, pjevačica Maja Šuput (40) i njezin suprug Nenad Tatarinov (36). Zbog korona virusa, stilist ove godine preferira domaću ponudu. 

Cijena noćenja je od 390 do 800 eura (od 2900 kuna do 6000 kuna), ovisno o datumu, a može se rezervirati najmanje šest noćenja. Vilom dominiraju veliki kristalni lusteri kraj kojih je Grubnić pozirao. 

S njim su i njegovi psi, pomeranci Casper i Castro, za koje dnevno treba izdvojiti 20 eura (150 kuna). Stilist se od njih nikada ne odvaja pa ni na ljetovanju. 

'U profesionalno uređenom i održavanom vrtu možete se opustiti uz bazen veličine 36 m2 okružen ležaljkama za sunčanje', stoji u opisu vile. 

Vila ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, a prima osam gostiju. Omiljena je destinacija i Markove najbolje prijateljice Šuput.

Marko je početkom srpnja otkrio da se zaručio i da proživljava najsretnije dane u životu, a u planu je i svadba, piše 24sata

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa