SPOSAnews13: Od romantičnih haljina do kreacije za vjenčanja pod vodom

0
Od prvog izdanja SPOSAnews je modnim kreatorima i dizajnerima dao prostora da se izraze
Od prvog izdanja SPOSAnews je modnim kreatorima i dizajnerima dao prostora da se izraze

Istarski festival vjenčanja SPOSAnews13 otvoriti će svoja vrata u subotu, 19. siječnja u 12 sati, kada će se, uz otvaranje izložbe starih vjenčanih fotografija, održati modna revija vjenčanica Agencije Sandra iz Pazina i Salona Vjenčanica Neva iz Pule, te večernjih haljina pulskog butika Modessa i Agencije Sandra, koja za ovu prigodu priprema novu kolekciju večernjih haljina vlastite proizvodnje.

No, zasigurno će biti zanimljivo pogledati i kreacije devet modnih kreatora, koji će se predstaviti sa jednim modelom na temu vjenčanice. Istarski festival vjenčanja SPOSAnews, koji se ove godine održava 13. godinu za redom, od svog prvog izdanja, predstavljao je modne kreatore i dizajnere  i dao im prostora da se izraze i pokažu kako oni vide vjenčanicu.

Kreacija izrađena od ronilačkog odijela za vjenčanja pod vodom

Kroz sve te godine, modni kreatori su se predstavljali sa vrlo raznolikim, ekstravagantnim, futurističkim i uvijek vrlo zanimljivim kreacijama. Tako smo na prvim SPOSAnews modnim revijama mogli vidjeti kreaciju butika Unique (pod čijim su imenom radile dvije vrlo uspješne kreatorice Izabela i Kristina), koja je bila izrađena od ronilačkog odijela za vjenčanja pod vodom, ili vjenčanicu od jeansa, koju je izradila Natali Palko.

Jedna od ljepših kreacija, definitivno je bila ona butika Unique za koju je bilo potrebno utrošiti preko 90m materijala. Kroz sve te godine, kreacije kojima su se predstavljali bile su od onih za najhrabrije i najodvažnije mladenke, do vrlo romantičnih i modernih vjenčanica. Kroz sve ove godine modnih revija SPOSAnews festivala sudjelovalo je preko 30 afirmiranih i mladih modnih kreatora i dizajnera: Unique (Izabela i Kristina), Natali Palko, URRU, Karmen Paulinić, Kristina Nefat, Showroom Antonela, Saša Đukić Obradović, Tajči Čekada, Katja Kliba, Liliana Craizer, Doris Kolić, Anita Krijan Božac, Liliana Kostešić, Eni Surijan, Andrijana Krivdić, Sanja Kaić, Vesna Mileta i Marina Štembergar i drugi.

Ove godine, po prvi put na SPOSAnewsu, uz već afirmirane istarske modne kreatore, sudjelovati će i jedna mlada pulska modna nada, kćerka uspješnih kreatora Uroša Raguža i Kristine Nefat, miss Jana Raguž, ima 7 godina i već je od ljeta uz pomoć roditelja radila na svojoj kreaciji. Uz nju, na ovogodišnjoj modnoj reviji, u subotu u 12 sati sudjeluju: Showroom Antonela, Saša Đukić Obradović, Tajči Čekada, Katja Kliba, EGZOR (Nikolina Petrušić i MRSX Vesna Kuis) i Sanja Kaić.

Kreacija Kristine Nefat
Kreacija Kristine Nefat
Saša Đukić Obradović
Saša Đukić Obradović
Showroom Antonela
Showroom Antonela
UNIGUE
UNIGUE
URRU
URRU

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa