Započinje novi PhotoCity natječaj lovrečkog KAF-a

0
Natječaj je potpuno besplatan za sve sudionike
Natječaj je potpuno besplatan za sve sudionike

Treću godinu zaredom lovrečki foto-klub pripremio je novo izdanje 'PhotoCITY' fotografskog natječaja, namijenjenom svima u zemlji i inozemstvu, koji se žele okušati u izražavanju kroz fotografiju na temu 'Početak'.

Potaknuti imaginacijom početka nakon najavljenog (pa otkazanog) smaka svijeta, pa Novom godinom, kao isto početkom jednog takvog ciklusa, ali i drugih i drugačijih početaka, tema omogućuje široku interpretaciju.

Organizator se uz pomoć sponzora potrudio osigurati zanimljive nagrade kao što su turistički vikend za 2 osobe u hotelu 'Sol Umag', samostalna izložba u galeriji 'Placa', Nikon fotoaparat, 1 TB backup prijenosni medij, kolekcija vrhunskih vina itd..

Važno je napomenuti da je natječaj potpuno besplatan za sudionike, a da je sastavljen i međunarodni stručni žiri i to: Adnan Bubalo (BiH), Damjan Uršič (SLO), Dalibor Talajić (HRV). Prijave fotografija, prema uvjetima pravilnika natjecanja (dostupnog na www.kaf-lovrec.hr), započinju 15. siječnja 2013. i traju do 06. veljače 2013.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa