Dolijali provalnici u automobile

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakinjom iz Pule utvrdila osnove sumnje da je počinila tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem, a 54-godišnjak iz Pule jedno kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Naime, ženu policija sumnjiči da je 23. rujna 2012. godine u tri navrata provalila u automobile u Arsenalskoj ulcii u Puli. Provalila je u automobil Škoda Fabia, pulskih tablica tako što je najprije razbila staklo, a potom iz unutrašnjosti ukrala  autoradio oštetivši pritom 48-godišnjaka iz Bala za nekoliko stotina kuna.

Potom je na isti način provalila u automobil Peugeot 207, slovenskih nacionalnih oznaka iz kojeg je ukrala mobitel oštetivši 22-godišnjeg Slovenca za nekoliko tisuća kuna, te u automobil Hyundai Accent, pulskih tablica  iz kojeg je ukrala autoradio oštetivši 60-godišnjaka s područja Marčane za nekoliko tisuća kuna.

Muškarca policija sumnjiči da je u popodnevnim satima 6. siječnja 2012. godine u Rovinjskoj ulici u Puli provalio u automobil Citroen Berlingo, pulskih tablica, te iz unutrašnjosti otuđio ukrao i dvije torbice oštetivši 41-godišnjakinju iz Pule za zasad neutvrđeni iznos novca. Protiv žene i muškarca se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava redovnim putem, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa