Forum mladih SDP-a Istre protiv podrške Kajinu

0
Mladi SDP-ovci odbili su održati sastanak u prisustvu Ade Damjanac
Mladi SDP-ovci odbili su održati sastanak u prisustvu Ade Damjanac

Mladi istarskog SDP-a sinoć su u Puli održali sastanak na kojem su nakon tri sata rasprave usuglasili svoje stavove i jednoglasno odlučili da neće podržati Damira Kajina kao kandidata za župana. Umjesto njemu, povjerenje žele dati kandidatu iz vlastite stranke, piše parentium.com.

Na sastanak je, doznajemo, došla i povjerenica SDP-a za Istru Ada Damjanac, ali su mladi SDP-ovci odbili održati sastanak u njenom prisustvu. Naposlijetku je napustila stranačke prostorije rekavši kako će o svemu izvijestiti predsjednika stranke Zorana Milanovića.

Naš izvor kaže kako u Forumi mladih vodstvu stranke posebno zamjeraju to što ni njih ni ostatak članstva istarskog SDP-a nitko nije pitao za mišljenje o Kajinu kao kandidatu, a sad su odjednom i oni postali zanimljivi. Ponašanje povjerenice Ade Damjanac, smatraju, protivno je statutu stranke po kojem je njena nadležnost organiziranje izbora, a ne odlučivanje u ime svih članova stranke. Forum mladih SDP-a Istre će oduku medijima uskoro poslati putem službenog priopćenja, piše parentium.com.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa