Na Facebooku svi složni: Hitno pronaći monstrume koji su ubili Miška!

0
Mnogi su ovu sliku stavili na svoj profil kao podršku grupi
Mnogi su ovu sliku stavili na svoj profil kao podršku grupi

Želimo javno ime počinitelja koji su petardom ubili Miška, ime je grupe na Facebooku koju je „lajkalo“ više od 27,422 osoba.

Nije to ništa čudno, ako se uzme u obzir brutalan način na koji je nesretna životinja u Galižani ranjena te je morala biti uspavana. Zločin je to koji je zgrozio sve ljubitelje životinja.

Po komentarima na Facebooku jasno je da stvarno mnogi žele da se nađe počinitelj ili počinitelji, da se adekvatno kazne, ali i javno prozovu.  Bilo da je riječ o maloljetnoj ili punoljetnoj osobi, taj čin je naprosto nerazumljiv i sasvim je jasno da toj osobi, osim teške kazne treba i psiholog, posebno ako je u pitanju dijete. Komentari na Facebooku govore da se mnogi slažu i s time, jer je svakoj normalnoj i razumnoj osobi više nego jasno da moraš biti itekako poremećen da počiniš takvo što.  

Staviti psu petardu u usta, a prethodno ga i upucati, nikako se ne može shvatiti. Ne bi li onda isto  tako te osobe bile u stanju napasti i čovjeka?!

Sačma u vratu i glavi te slomljena vilica nedužne životinje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. I iako javno prozivanje počinitelja neće anulirati počinjeno zlodjelo, mnoge će, čini se, bar donekle smiriti i makar na kratko utješiti. (Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa