Uhvaćena kradljivica: Ženi iz stana ukrala metadonsku terapiju

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakinjom iz Pule utvrdila osnove sumnje da je počinila četiri kaznena djela teške krađe, a od toga jedno u pokušaju.

Naime, policija djevojku sumnjiči da je 16. lipnja u Ulici Prolaz Sv. Nikole u Puli, došla u stan 39-godišnjakinje iz Pule te joj je ukrala nekoliko bočica s otopinom metadonske terapije. Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 4. i 21. listopada u Ulici Giardini i u Zagrebačkoj ulici u Puli, 48-godišnjakinji i 83-godišnjakinji iz Pule otuđila zlatne lančiće, istrgnuvši im ih s vrata i time oštetivši za nekoliko tisuća kuna.

Zadnje kazneno djelo počinila je 28. listopada je u Ulici Ljudevita Posavskog,  kada je obila staklo ljekarne, iz čije unutrašnjosti nije ništa otuđila, ali je kaznenim djelom oštetila 56-godišnjakinju iz Pule za nekoliko tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjakinja je u večernjim satima 3. studenog  privedena u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa