Pazinski Magnus posjetila Tri kralja i Soul Display (video)

0
(Foto: Screenshot Youtube)
(Foto: Screenshot Youtube)

Tri kralja je Riječki projekt eminentnih glazbenika koji su zanat ispekli diljem svijeta. Band se sastoji od dvije akustične gitare i tri vokala koji u tercama izvode puno svjetskih hitova iz različitih glazbenih žanrova. Pazinska publika je u petak 2. studenog imala priliku čuti što se dobije kada se spoje dva ponajbolja riječka metal vokala i gitaristički virtuoz.

Soul Display je ideja koja je postojala u glavama pojedinaca već nekih sedam godina. Nastavši kao kolaboracija Marka i Sanela priča se razvijala priključivanjem Ernesta te formiranjem osovine današnjeg benda.

Nakon izvjesnog vremena pridružuje im se Amel te kreću s ozbiljnijim djelovanjem te fazom koja vise nije mogla spadati u maštanje nego u iščekivanje realnosti da se dogodi. Pjesme koje su napravljene tokom vremena i dan danas izvođene tada se bruse i postaju ono sto ce biti razlogom za odricanje toliko stvari svakog od njih. U bend dolazi Dino, vokal koji je doprinio samom razvoju njihova žanra svojim glasom.

Tri kralja
Tri kralja
Bend koji je do tad smatran i samoproglašen metal projektom transformira se u grunge ili kako je to moderno reci post grunge novorođenče. Slučajno ili namjerno, no to je nebitno. Kraće vrijeme od kako je sve određeno i smješteno u prave ladice, bend počinje sa prvim nastupima.

Prvi je bio u KUC Lamparna za manji broj bližih prijatelja, svojevrsni test da bi se procijenile reakcije okoline. Bez imalo oklijevanja nedugo nakon održavaju svoj drugi koncert sa OPP i Sintezom u Lamparni, Adastrom u Palachu, Media mediterranea Pula, Saneom u Tenku, itd.

Nakon dobre koncertne godine odlučuju se za snimanje nekoliko pjesama. Prvu snimaju na S.A.E. institutu u Sloveniji, drugu u Step Sound Studiu u Labinu a treću u vlastitoj produkciji.

Pošto je doba brzog dotoka informacija snimaju dva spota te objavljuju na društvenim mrežama bez posrednika, i bez izdavačkih kuca. Nastavljaju sa takvim djelovanjem i filozofijom shvativši da su konvencionalne metode objavljivanja pjesama i snimanja spotova zastarjele. Hvala Internetu.
Trenutno je u toku završavanje EP-a na kojem ce se naći pet pjesama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa