Osnovani Mladi HNS-a Labin: Predsjednica Šemsa Crnčević

0
Šemsa Crnčević i Ivan Nekić
Šemsa Crnčević i Ivan Nekić

U labinskoj podružnici Hrvatske narodne stranke osnovan je interesni odbor Mladih. Na osnivačkoj skupštini, održanoj 4. studenog, za predsjednicu Mladih HNS-a Labin izabrana je Šemsa Crnčević, potpredsjednica je Alma Kurjaković, a tajnica Marijana Burulčić.

Skupštinu je pozdravio potpredsjednik Mladih HNS-a za međunarodne odnose Ivan Nekić, koji je ujedno i predsjednik Mladih HNS-a Istarske županije. „Mladi HNS-a su najveći liberalni pomladak u Hrvatskoj i aktivni smo kako u zemlji tako i u inozemstvu. Mladi se trebaju više aktivirati u politici i tako pridonijeti razvoju svoje sredine. U HNS-u ne postoji fraza „mlade nitko ništa ne pita“, jer Mladi HNS-a aktivno sudjeluju u izradi politika za mlade i smatramo da smo uvijek korak ispred ostalih“, rekao je Nekić.

Novoizabrana predsjednica je istakla da su Mladi HNS-a novost u Labinu i bit će sastavni dio labinske podružnice HNS-a. „Zalagat ćemo se za veću participaciju mladih u politici i širenje liberalnih vrijednosti na Labinštini. Ovim putem pozivamo mlade s područja Labina da nam se pridruže i da zajedno napravimo pozitivne promjene u gradu Labinu“, rekla je Šemsa Crnčević. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa