Porečka Turistička zajednica nastupila na sajmu u Milanu

0
Porečani su na svoj štandu ponudili vrhunska vina, pršut i sir te dijelili brošure i karte biciklističkih staza
Porečani su na svoj štandu ponudili vrhunska vina, pršut i sir te dijelili brošure i karte biciklističkih staza

Porečka Turistička zajednica gostovala je 27. i 28. listopada na šestom izdanju specijaliziranog sajma eno-gastronomskih proizvoda i turizma u zbratimljenoj talijanskoj općini Segrate (dio Milana), na poziv gradonačelnika Adriana Alessandrinija.

Ovo je četvrto sudjelovanje na manifestaciji na kojoj se uz sajam održavaju brojni seminari, okrugli stolovi te predstavljanja eno-gastronomskih proizvoda.

Mnogobrojnim zainteresiranim posjetiteljima Poreč i Istarsku županiju, njihovu turističku i eno-gastronomsku ponudu, koja je sve češći motiv dolazaka turista, prezentirali su predstavnici Turističke zajednice i predsjednik gradskog Odbora za suradnju s općinama, gradovima, regijama i međunarodnu suradnju Arduino Matošević.

Porečani su na svoj štandu ponudili vrhunska vina, pršut i sir te dijelili brošure i karte biciklističkih staza.

Nastup na sajmu u Segrateu Turistička zajednica ocjenjuje vrlo uspješnim, a ovaj način promocije zanimljivim za posjetitelje i korisnim, posebno uzimajući u obzir da je Italija veliko emitivno tržište za Poreč kao turističku destinaciju te da su dolasci talijanskih gostiju ove godine u odnosu na prošlu bili manji za 14 posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa