Otkrivene prevarantice s masažerima

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija 30. listopada dovršila dva kriminalistička istraživanja te je utvrdila osnove sumnje da su dvije žene, 28-godišnjakinja i 36-godišnjakinja, obje iz Pitomače, počinile kaznena djela prijevare.

Prvu prijevaru počinila je 28-godišnjakinja, koja je 25. svibnja došla u stan 79-godišnjakinje u Puli te je nju i njenog muža prevarila za nekoliko tisuća kuna. Naime, 28-godišnjakinja im je prodala masažer te im je obećala donijeti i madrac, no kada se žena nije vratila i kada su supružnici shvatili da je stvarna cijena masažera puno manja od one koju su oni platili, događaj su prijavili policiji.

Za drugu prijevaru policijski službenici sumnjiče 36-godišnjakinju. Ona je 29. listopada došla u stan 80-godišnjeg Puljanina te mu je prodala masažer i pojas. Budući muškarac nije imao iznos koji je žena tražila od njega, dao joj je nekoliko tisuća kuna, nakon čega se žena užurbano udaljila iz stana.

Nakon nekog vremena, muškarac je shvatio da je predmete preplatio i da nije dobio nikakav račun niti dodatnu uplatnicu te je obavijestio policiju. Radi sumnje da su počinile kaznena djela prijevare, protiv 28-godišnjakinje i 36-godišnjakinje podnose se kaznene prijave u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa