Ovog vikenda u Buzetu izložba i degustacija tartufa na tradicionalnom Vikendu istarskih tartufa

0
Crni tartufi
Crni tartufi

U subotu i nedjelju, 3. i 4. studenog u Buzetu će se održati, već tradicionalno, Vikend istarskih tartufa. Svojom bogatom ponudom i ove će godine biti idealno mjesto da provedete vikend.

Posjetitelji će moći pogledati izložbu tartufa, degustirati, kupiti tartufe i proizvode od tartufa  te istarske domaće proizvode (pršut, sir, maslinovo ulje, vino, med, džemovi, marmelade, prirodni sokovi, domaći keksi, domaća tjestenina, rakije itd.).

Na samom početku manifestacije održati će se treking utrka pod nazivom "Lov na tartuf", te zatim smotra i revija pasa (lovački psi, psi tartufari i kućni ljubimci) a tokom dana pokazno traženje tartufa na samoj lokaciji manifestacije.

Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći i sudjelovati u Radionici domaće tjestenine i Maloj školi kuhanja uz profesionalnog kuhara, te pogledati Cooking show sportskih udruga i klubova s područja grada Buzeta.

Ove godine novost je i predstavljanje proizvodnje i showrooma obiteljske firme Natura Tartufi, na lokaciji Srnegla 21, Buzet. U sklopu Vikenda tartufa u sljedećim buzetskim restoranima nudit će se prigodni jelovnici: Ročka Konoba (Roč), Restoran Stara Oštarija (Stari grad Buzet), Hotel Fontana (Buzet), Konoba Santa Terra (Sovinjak). Više informacija  o manifestaciji možete pronaći na www.tz-buzet.hr.



Pokazno traženje tartufa
Pokazno traženje tartufa
izložba i degustacija domaćih proizvoda i tartufa
izložba i degustacija domaćih proizvoda i tartufa
Smotra i revija pasa
Smotra i revija pasa

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa