Vinko Krička novi predsjednik Školskog sportskog saveza Istarske županije

0
Vinko Krička, Anton Malnar i Franjo Ivanišević
Vinko Krička, Anton Malnar i Franjo Ivanišević

Na izbornoj skupštini Školskog sportskog saveza Istarske županije, održanoj 25. listopada u OŠ Kaštanjer, odlukom delegata jednoglasno je za predsjednika Saveza u mandatnom razdoblju 2012. - 2016. godine izabran Vinko Krička, prof. Gospodarske škole Buje - Školsko sportsko društvo “Brig”.

Za njegovog zamjenika izabran je Anton Malnar, profesor u Srednjoj školi Mate Balota Poreč - Školsko sportsko društvo “Mate Balota”, dok je za tajnika Saveza izabran Franjo Ivanišević, profesor u Srednjoj školi Zvane Črnje Rovinj - Školsko sportsko društvo “Mladost”.

Na skupštini je izabran i Izvršni odbor saveza, koji broji 12 članova. U novi Nadzorni odbor Saveza, jednoglasno su izabrani profesor Paus Dalibor, predsjednik, i članovi  Gospić Milivoj,  i Vidović Mato.

U radu skupštine sudjelovali su predsjednik Hrvatskog školskog športskog saveza Nikica Perković i tajnik Čustonja Hrvoje, te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije Patricia Smoljan.

Osnovni je cilj Školskog sportskog saveza Istarske županije poticanje učeničkih sportskih aktivnosti, te organiziranje i provođenje sportskih natjecanja. Kako je istaknuto, po uzoru na ranije godine natjecanja će se provoditi u desetak sportova, uz sudjelovanje sve većeg broja ekipa, koje će se boriti za nastup na državnim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa