Noć grada Labina: Tomislav Bralić i Klapa Intrade napunili Crć

0

Ugodno rashlađena vjetrićem, što je ovih vrućih i sparnih dana prava blagodat, protekla je Noć grada Labina na kojoj je publika pohrlila na središnji koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade. Pohvale Braliću i klapi, koji su, kako je rekao, na Crću pjevali dvije godine ranije i uvijek se rado susreću s labinskom publikom, a svojim pjevačkim izvedbama emocije je izazvao i, posljedično, spontane aplauze dobio, kantautor Diego Zuliani, kojemu je zadatak bio da zagrije publiku. S obzirom da je pred domaćom publikom najteže, bravo Diego!  

Pljesak također ide Gradskom orkestru, mažoretkinjama i mladim vokalnim solisticema, pjevačkim nadama Veroniki Pervan i Romini Peti, koji su otvorili glazbeni program nakon 22. atletske utrke Grada Labina. Nakon glavnog koncerta publiku je u gibanju zadržao sjajni The Night Express.

Na pozornici Kod Špine svirao se rock: nastupili su labinski autorski bend Noga Uganda i rovinjski cover rock band Big Wave, a između njih jedan od najdugovječnijih istarskih pop rock bendova Nola, koja je ovim nastupom obilježila dvadeset i pet godina djelovanja. Program fešte vodla je Sabrina Stemberga Vidak.(Tekst: Robi Selan, foto i video: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa