Filmske noći na otvorenom i hitovi kraljice Beyonce na Poreč Open Airu

0
Single Ladies - Beyonce Real Tribute Band (Foto: Manuel Paljuh)
Single Ladies - Beyonce Real Tribute Band (Foto: Manuel Paljuh)

Poreč Open Air festival nastavlja sa zanimljivim programom. Danas će u sklopu Open Air Cinema programa posebno uživati najmlađi koji će moći pogledati film 'Monsters University'. Animirani filmski hit počet će u 21 sat, a projekcija će se odvijati u vrtu Ville Polesini. Na istom mjestu i u isto vrijeme sutra će uživati svi ljubitelji vrhunskih akcijskih filmova jer im je zabava zagarantirana uz 'The Accountant' koji donosi interesantnu priču o prilično nekonvencionalnom računovođi. Open Air Cinema u petak će opet biti rezerviran za najmlađe jer je na rasporedu 'Wreck-It Ralph', animirani film koji će zainteresirati, ali i nasmijati sve prisutne.

Za ljubitelje jazza,  u sklopu 23. Jazz in Lapidarium festivala u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč nastupa Trevor Brown, multiinstrumentalist, skladatelj i producent porijeklom iz Velike Britanije, ali s australskom adresom, koji će u Poreču večeras predstaviti projekt Bura i zasvirati saksofon, flautu i klarinet.

Sutra će od 20 sati na Otoku Sveti Nikola posebno uživati najmlađi jer ih očekuje Bal princeza koji donosi pregršt zanimljivog sadržaja. Mališani će moći upoznati princa i princezu, fotografirati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova te uživati u raznim zonama kao što su dress up (facepainting, tattoo, frizura i manikura), Friendly Giant, foto i slatki kutak te ostalom zabavnom programu.

U petak će posjetitelje na ljetnoj pozornici na Rivi zabavljati Single Ladies - Beyonce Real Tribute Band. Hitovi poput 'Single Ladies', 'Halo', 'Partition' ili 'If I Were a Boy' garancija su dobre zabave za sve generacije. Queen B, kako je često zovu njeni fanovi, oduševljava publiku širom svijeta od svoje sedme godine, a danas je jedna je od najplaćenijih glazbenica. Single Ladies je pak prvi i jedini svjetski Beyonce tribute bend u kojem sviraju i pjevaju samo žene. Atraktivne i iznimno talentirane glazbenice nastupale su po svim većim regionalnim festivalima, a u petak navečer će u Poreču izvesti neke od najvećih RNB hitova današnjice.

Poseban ambijent večeri dat će osvijetljene porečke zidine, a raspored i dodatne informacije o svim događanjima u okviru Poreč Open Air festivala mogu se saznati na http://www.porecopenair.com te na službenim stranicama festivala na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa