Pokušaj ubojstva u Poreču: Htio izbrisati video nadzor?

0
Šetalište A. Restovića
Šetalište A. Restovića

Porečka je policija kriminalističkim istraživanjem utvrdila sumnju da je 22-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, a 33-godišnjak kazneno djelo sprječavanje dokazivanja. Mlađeg muškarca sumnjiči se da je 1. kolovoza oko 00.15 sati u ugostiteljskom objektu na Šetalištu Antona Restovića u Poreču oštrim predmetom teško ozlijedio 27-godišnjaka koji je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću bolnicu Pula.

U događaju je lakše ozlijeđen i osumnjičeni kojemu je liječnička pomoć također pružena u OB Pula, odakle je otpušten a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 2.kolovoza u popodnevnim satima predan je u pritvorsku jedinicu PU istarske.

U nastavku kriminalističkog istraživanja porečka je policija utvrdila sumnju da je 33-godišnjak, kako bi otežao razrješavanje i dokazivanje počinjenog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, poduzeo mjere da se izbriše snimka video nadzora. Protiv 33-godišnjaka podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo sprječavanje dokazivanja u redovnom postupku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa