valamar riviera

Valamar dao donaciju za ljetne kreativne radionice

0

Društvo Naša djeca Poreč osnovano je u cilju promicanja i ostvarivanja prava djece objedinjenih u Konvenciji UN o pravima djeteta, poglavito promicanja prava djeteta na njegovo slobodno vrijeme koje treba biti kvalitetno i kreativno osmišljeno. Rad Udruge obilježen je istraživanjem potreba djece i prepoznavanjem njihovih želja kakvim bi se aktivnostima htjela baviti u slobodno vrijeme, ali i prepoznavanju potreba roditelja kojima slobodno vrijeme djece, osobito za vrijeme ljetnih praznika, predstavlja veliki problem.

Valamar Riviera podržala je ljetni program pod nazivom „Zabavna ljetna baza“ koji Društvo Naša djeca Poreč organizira već osmu godinu za redom sa 10.000 kuna financijske donacije te dodatno opremila prostor koji Udruga koristi sa stolovima za stolni nogomet i stolni tenis.

Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere ovom prilikom je istaknula: „Iznimno mi je drago što ova donacija ide upravo Društvu Naša djeca Poreč, jer naša djeca su naše najveće blago i njihova kreativnost stvara i našu i njihovu budućnost. Uvjerena sam da će ova sredstva pomoći Udruzi u daljnjem radu i osmišljavanju još bogatijeg programa za sve njezine korisnike.“

Gabrijela Močibob, tajnica Društva Naša djeca Poreč, izjavila je: „Valamar Riviera redovito pokazuje osjetljivost za rad naše Udruge i na tome im od srca zahvaljujemo. Ova donacija omogućit će nam obogaćivanje programa ljetnog kampa novim radionicama i novim sadržajima za igru djece.“

U rad Udruge uključen je veliki broj suradnika i volontera što doprinosi promicanju vrijednosti volonterizma i podizanju svijesti o poštivanju dječjih prava i organiziranju kvalitetnog slobodnog vremena za djecu u lokalnoj zajednici. Kroz četiri dvotjedne smjene ove će godine „Zabavnu ljetnu bazu“ proći ukupno 309 djece različitog uzrasta, s  područja grada Poreča, okolnih općina i gradova, ali i drugih država, a za brigu o djeci angažirano je ukupno 14 mladih volontera i volonterki, 12 voditelja i 12 asistenata.

Ova inicijativa dio je jednog od devet programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere pod nazivom „Veliko srce Valamara“. Kompanija kroz ovaj program kontinuirano podupire udruge i projekte u lokalnoj zajednici koje se bave brigom o potrebitima u društvu te ostale aktivnosti u društvu i zajednici čija je vrijednost i potreba neupitna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa