Puljanka Jadranka Omerović pronađena mrtva kod Brtonigle

0
Jadranka Omerović (foto: nestali.hr)
Jadranka Omerović (foto: nestali.hr)

Puljanka Jadranka Omerović, koja je 19. srpnja nestala u Brtonigli, pronađena je mrtva nedaleko Donjih Srbana. S tog se mjesta 19. srpnja i udaljila u nepoznatom smjeru te se vodila kao nestala osoba pri PU istarskoj.

"Dosadašnjim radnjama gotovo je sigurno utvrđeno da leš koji je pronađen u Brtonigli pripada ženskoj osobi koja je nestala na tom području. Obavljen je očevid te je tijelo prevezeno na Odjel patologije pulske Opće bolnice kako bi se utvrdio uzrok smrti", potvrdili su nam 22. srpnja u Policijskoj upravi istarskoj.

Policija je 23. srpnja objavila da je 21. srpnja oko 20.35 sati, u blizini mjesta Serbani na području Nove Vasi, pronađeno mrtvo tijelo 51-godišnjakinje, za kojom je policija tragala tijekom petka i subote. Tijelo je pregledao mrtvozornik, no kako nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti, nadležno državno odvjetništvo naložilo je obdukciju.

Tijelo preminule žene prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice, gdje je 23. srpnja obavljena obdukcija. Zbog stanja tijela, uzrok smrti nije bilo moguće utvrditi te su izuzeti biološki uzorci radi obavljanja daljnjih vještačenja. Za sada ništa ne ukazuje da je smrt posljedica kaznenog djela, a točan uzrok smrti znat će se nakon provedenih histoloških analiza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa