Puh Belci primila članove bolničkog sportskog kluba

0

U prostorijama pulske Komunalne palače zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci primila je danas članove sportskog kluba SIKD Opće bolnice Pula koji već godinama postiže zapažene rezultate na sindikalno-sportskim susretima zdravstva Hrvatske. Posljednji takvi susreti zaposlenika u zdravstvu ove su godine održani početkom lipnja u Zatonu kod Zadra, a sportski klub SIKD Opće bolnice Pula po šesti je put osvojio naslov prvaka čime je pulska bolnica postala najuspješnija bolnica Hrvatske.

Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci čestitala je svim članovima kluba na postignutim rezultatima. „Sportski susreti ovakvog tipa zaista su dobra prilika za upoznavanjem i razmjenom iskustva s kolegama i svim ostalim zdravstvenim djelatnicima iz cijele Hrvatske, a ukoliko se postigne i sportski uspjeh i pokoja nagrada, zadovoljstvo je tim veće“, poručila je zamjenica.

Predsjednica kluba Kristina Molnar zahvalila je na prijemu i prenijela dojmove s natjecanja. Naglasila je kako su posljednji sindikalno-sportski susreti okupili preko tisuću sudionika, odnosno zdravstvenih radnika iz cijele zemlje, a natjecali su se u velikom broju sportskih disciplina, pojedinačno i ekipno.

Uz predsjednicu sportskog kluba SIKD OB Pula na današnjem su prijemu prisustvovali i povjerenica SIK-a u Općoj bolnici Pula Jadranka Linardon te članovi kluba Divna Šokec i Siniša Simić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa