Uručena priznanja uspješnim umaškim osnovnoškolcima

0

Tradicionalni svečani prijem uspješnih osnovnoškolaca u organizaciji Grada Umaga upriličen je u srijedu, 4. srpnja 2018. godine u umaškoj kazališnoj dvorani. Tijekom svečanosti uručene su nagrade i priznanja za učenike Osnovne škole Marije i Line, Talijanske osnovne škole ''Galileo Galilei'' te glazbenog odjela OŠ Marije i Line. Grad Umag svake godine nagrađuje izvrsne učenike koji su tijekom školske godine ostvarili iznimne rezultate na međunarodnim, državnim i županijskim natjecanjima, susretima i smotrama, kao i učenike koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne škole.

Zamjenica gradonačelnika Grada Umaga Floriana Bassanese Radin obratila se prisutnim učenicima, mentorima i roditeljima, čestitavši im na iznimnim uspjesima tijekom protekle školske godine te poželivši im kvalitetan ljetni odmor tijekom kojeg će skupiti energiju za nove izazove u narednoj školskoj godini. Floriana Bassanese Radin je zajedno sa zamjenicima gradonačelnika Maurom Jurmanom i Ivanom Belušićem uručila priznanja i novčane nagrade u pojedinačnom iznosu od 500,00 kuna učenicama i učenicima Osnovne škole Marije i Line Umag te učenicama i učenicima Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei“ Umag koji su s odličnim uspjehom završili sve razrede osnovne škole. Ujedno, uručena su priznanja učenicama i učenicima osnovnih škola koji su zauzeli 1., 2. i 3. mjesto na županijskim i državnim natjecanjima objavljenima u Katalogu natjecanja i smotri Agencije za odgoj i obrazovanje.

Priznanja za uspjeh i zalaganje u nastavnim te izvannastavnim aktivnostima dodijeljena su učenicama i učenicima OŠ Marije i Line te Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei“ koji su sudjelovali na natjecanjima u znanju i smotrama učeničkog stvaralaštva, učenicama i učenicima glazbenog odjela OŠ Marije i Line koje su sudjelovali na državnim i međunarodnim natjecanjima, učenicama i učenicima Osnovne škole Marije i Line  i Talijanske osnovne škole „Galileo Galilei“ koji su se posebno istaknuli radom i rezultatima tijekom školske godine 2017./2018. na temelju prijedloga učiteljskog vijeća škole te učenicama i učenicima Talijanske osnovne škole za iznimne rezultate na sportskim natjecanjima pod pokroviteljstvom Talijanske unije i Tršćanskog narodnog sveučilišta.

S odličnim uspjehom sve razrede osnovne škole završilo je ukupno 25 učenika, od kojih sedamnaestero učenika Osnovne škole Marije i Line te osmero učenika Talijanske osnovne škole "Galileo Galilei". Na natjecanjima i smotrama na svim razinama zapažene rezultate postiglo je stotinjak učenika.

U Umagu se svake godine priznanja uručuju velikom broju vrijednih učenika koji predstavljaju budućnost naše zajednice, a čiji se rezultati marljivog rada i truda u konačnici reflektiraju i na kvalitetu života cjelokupne umaške zajednice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa