Vatromet smijeha na Rocks&Stars Festivalu

0

Rocks&Stars Festival, kulturni podij Medulinske rivijere, priprema vatromet smijeha s vrhunskim stand up komičarem Ivanom Šarićem, i to u ponedjeljak, 9. srpnja od 21 sat.

Veličanstvena pozornica Rocks&Stars Festivala smještena u starom rimskom kamenolomu Cave Romane u istarskom Vinkuranu ugostit će najtraženijeg stand up komičara Ivana Šarića koji je poznat po britkosti i izvrsnim osvrtima na muško-ženske odnose, svakodnevna događanja, politiku, povijest… Šarićeva pronicljivost i talent dokazani su i praksi jer rasprodaje dvorane diljem Hrvatske ali i regije, i to u rekordnom roku.

Publiku u impresivnom ozračju prirodne scenografije oplemenjene s čarobnim svjetlosnim efektima očekuje pravi vatromet smijeha, prštat će hormoni sreće, vježbat će se trbušni mišići i to sjedeći, okice će žariti, a duša razgaliti. Znanost jasno dokazuje da smijeh doslovce osvijetli ljudski mozak poput božićne jelke što i ne čudi jer je ipak to socijalna kategorija koju smo kao čovječanstvo koristili i prije nego što smo počeli govoriti. Prema riječima doktora Carla Marcija s Harvard Medical Schoola smijeh je kod ljudi prije samog govora signalizirao: Sve je ok, možeš doći na moju stranu.

Iako smijeh značajno utječe na socijalizaciju među ljudima nije nimalo jednostavno generirati salve smijeha i prikovati mnogobrojnu publiku za stolice skoro pa dva sata koristeći samo mikrofon. E upravo je to umijeće Ivana Šarića, markantnog Zadranina, koji kvalitetno i sustavno njeguje karijeru stand up komičara. Iza njegovog nastupa krije se temeljita priprema, kontinuirano praćenje okružja i naravno pronicljiv um koji zna koristiti i alat improvizacije kako bi animirao publiku raznovrsnih afiniteta. Spremnost i korištenje improvizacije dokazuje majstorstvo što Šarić pokazuje svojim nastupima.

Majstorstvo, talent i činjenica da kroz ljubav prema poslu rad može biti i hobi – glavni je recept po kojem je Medulinska rivijera, organizator festivala Rocks&Stars @ Cave Romane, bira vrhunske umjetnike pa tako nakon Šarića ovo ljeto nastupa Darko Rundek i Ekipa, violinst Stefan Milenković, gudački kvartet Bond, Ricchi e Poveri, Stojan Matavulj, izraelski band Acollective, mentalist Roy Yozevitch i drugi. Cijeli program potražite na www.caveromane.com

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa