Valamar u 2018. godini donira tisuću noćenja za potrebitu djecu

0

Valamar već petu godinu zaredom provodi donacijski program “Tisuću dana na Jadranskom moru” u okviru kojeg osigurava ljetovanje djeci s posebnim potrebama, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci slabijeg imovinskog stanja te djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama. Valamar će i ove godine donirati tisuću noćenja za potrebitu djecu iz svih krajeva Hrvatske.

U Valamarovim hotelima u Poreču i Rapcu u lipnju su boravile grupe djece iz Osnovne škole Komarevo iz Siska, Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i Udruge udomitelja djece Međimurja iz Čakovca.

Osnovna škola Komarevo svoje ljetovanje je provela u Miramar Sunny Hotelu by Valamar  u Rapcu.”Želim se zahvaliti Valamar Rivieri što je našim učenicima omogućila nezaboravno ljetovanje. Prekrasno je vidjeti zadovoljstvo na licima djece koja nikada ranije nisu bila na moru”, izjavila je  Gordana Vasić, ravnateljica OŠ Komarevo.

Udruga udomitelja djece Međimurja pomaže i zalaže se za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi i udomiteljske obitelji. Djece iz ove udruge također su ljetovala u rabačkom Miramar Sunny Hotelu by Valamar. “ Da nema ovakvih natječaja neka djeca ne bi nikada vidjela more. Ovo ljetovanje je djeci bilo uistinu nezaboravno iskustvo”, istaknula je Marina Hoblaj, predsjednica udruge.

Djeca Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica svoje su ljetovanje provela u Valamar Tamaris Resortu u Poreču. “Imati uho za one najpotrebnije to mogu samo srcem veliki. Djeci je ovo bilo jedinstveno i nezaboravno putovanje”, izjavila je Nikolina Vučković Barišić, ravnateljica centra. 

U okviru Valamarovog programa “Tisuću dana na Jadranskom moru” u protekle četiri godine ljetovalo je više od 1500 djece i voditelja iz cijele Hrvatske, a za ovaj program Valamar je osvojio i nagradu “Ponos Hrvatske”.

Najnovije vijesti