Valamar donira tisuću noćenja za potrebitu djecu

0

Valamar Riviera već petu godinu zaredom provodi donacijski program „Tisuću dana na Jadranskom moru“ u sklopu krovnog programa društveno odgovornog poslovanja „Veliko srce Valamara“. Ovim programom se djeci s posebnim potrebama, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci slabijeg imovinskog stanja te djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama donira ljetovanje u Valamarovim hotelima i ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. U ovogodišnjem program sudjelovat će ukupno 26 udruga iz svih krajeva Hrvatske te će i ove godine Valamar tako ugostiti više od 300 djece i njihovih voditelja. Za veliku većinu djece ovaj program znači i prvi boravak na moru. 

Udruga udomitelja i obiteljskih domova “Nada Ivanec" s grupom djece ljetovala je u destinaciji Poreč. “Zahvaljujući ovom Valamarovom programu, brojna djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz naše udruge imala su priliku otići na more i uživati u boravku u hotelu. Ovo nezaboravno ljetovanje svima će nam zauvijek ostati u najljepšem sjećanju”, izjavila je Mladenka Ravenski, predsjednica udruge. 

U okviru Valamarovog programa “Tisuću dana na Jadranskom moru” u protekle četiri godine ljetovalo je više od 1500 djece i voditelja iz cijele Hrvatske, a za ovaj je program Valamar osvojio i nagradu “Ponos Hrvatske”. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa